Pobjeda: Vučićev poziv preinačio dogovor o otkazivanju ustoličenja Joanikija

Ostavite komentar


  1. Čista laž! Treba opet Vučića uplesti u događanja u CG! Trudite se iz petnih žila da povežete Srbiju i Milov pokušaj državnog udara! Milova inscenacija 100 posto! Samo se ovoga puta sam upleo,nije bilo Rusa u blizini…

  2. vučić je besramni lažov kad može tako nešto da tvrdi. ali kontroliše 90% medija i svaka laž prolazi kod naivaca.

  3. Krivokapić se ne čuje sa Vučićem,tako da je ovo pobedila čista laž,a naročito etiketiranje sveštenika.Sramota za crnogorce

  4. „Neđelja“, „popuštili“. Ovo forsiranje crnogorskih izraza koji nisu u upotrebi već decenijama (osim u ruralnim sredinama) me podsjeća na 90-te u Hrvatskoj kad su režimski mediji pod kontrolom Tuđmanovog HDZ-a doslovno izmišljali čitav jedan novi jezik, samo sa jednim ciljem. A to je da se što više razlikuje od srpskog. Tako je sport postao šport, radio krugoval, televizor dalekovidnica, helikopter zrakomlat (ili uvrtnjak, tu se nisu mogli usaglasiti). Većina tih jezičkih konstrukcija je isčezla sa Tuđmanovom smrću (mada su se neke i održale). Tako ponovo možete gledati i slušati sportske događaje na hrvatskoj radio-televiziji.

  5. Ja sam poprilično neobrazovana i nepismena, ali „Crkve Srbije“.
    Molila bih učenije, pametnije, da mi objasne , šta bi ovo trebalo da znači?
    Pa sram Vas i stid bilo novinari, urednici šta Vi plasirate u javost, kako dozvoljavalje ovakve reči.Strašno!!!

  6. Bože ljudi koliko u ovoj zemlji ima Srbomrzaca. Nama ne treba spoljni neprijatelj, imamo ga za izvoz

  7. Samo u CG čujem glupavi izraz „crkva Srbije“. Pa to je potpuno besmislen izraz, a pritom zlonameran.

  8. Ovu rijec, Crkva Srbije je upotrebio Milo,znaci cilj je ,po necijem diktatu forsirati pricu da je srpsko samo u Srbiji.Ali ne moze!

  9. Stabilnosti na Balkanu nece biti, sve dok je aktuelni rezim na celu sa AV u Srbiji na vlasti.

  10. Blago bi bilo nama da imamo jednog Vucica. Drtanu nista neverujem. Lipicaner se okrece kako vetar duva. SVE je cinio da se nedogodi ustolicenje,a ovamo se prsi kako je njegova zasluga za uspesan podvig. Kakav smrad.

  11. SPC koliko znam kaze u prevodu Srpska Pravoslavna Crkva otkuda sada naziv Crkva Srbije???? mada to zvuci onako licemerno i pogresno zarad necijih interesa. Ziveli

  12. Nije to Crkva Srbije, već Srpska pravoslavna crkva. Tekst i komentar Pobjede je zlonameran, a Pobjeda i Vijesti još uvek imaju Đukanovićevu uređivačku politiku. Ne zastupajte interese onih koji gube, jer ćete kad se na izborima povuče voda potonuti zajedno sa njima. To je poruka Pobjedi i Vijestima, koji su zlonamerni i koji cenzurišu i vesti i komentare.

  13. Sta vam znaci ovo crkva Srbije ?? Inace ovaj clanak je komplet narucen….
    A znacenje bih ja vama objasnio kada dodje vreme, e tada nece stici ni ameri da vas spasu…

  14. Odgovor Čitaocu
    A šta mislite, jel bi mogao i Papa umesto u Vatkanu da se kruniše malo u Rimu… šta mu fali, pa onda sledeci put ustoličenje Pape u Milanu, shoping moda…. Ludiloooo.
    Šta mu fali, malo da promeni… Da bi vam bila jasnija slika o čemu „pričate“.
    Gospodo ne postoji „crkva Srbije“ vec >>>> Srpska Pravoslavna Crkva <<<<< …. je ti sada jasnije čitaoče?
    *** "Čitalac ( komentar)
    06. septembra 2021. u 12.19
    Pitanje za novinare dnevnog lista Danas Online, šta je Crkva Srbije? " **

  15. Ko je vučić? Debilčina. Ne zna gde je levo a u sve se meša. Jedino sto dobro radi i sto zna je… da pokrade i kriminalce oko sebe da okupi da zastiti dupe. Crko majci!!!!

  16. Naravno , slažem se da se treba reci „Srpska pravoslavna crkva“, baš kao što i vi trebate reci „Crnogorska pravoslavna crkva“koja je odobrena Vaseljenskim Patrijarhom pravoslavne crkve prije mnogo vijekova, a koju je vaš Aleksandar palikuca zabranio prilikom okupacije Kraljevine Crne Gore prije jednog vijeka i par godina

  17. Dobro je da se patrijarh i vladika nisu okliznuli na rosnoj podnevnoj travi pred manastirom pa se nagrdili na snajperske metke koje su drzali ispod mantija…

  18. Crkva Srbije ne postoji…Srpska Pravoslavna Crkva postoji duže nego ta vaša partizanska državica

  19. Tekst je primer kako se spinuje.
    Vučić sa Krivokapicem nema nikakve veze. Krivokapic je dežurna meta Vučićević medija, više mnogo više nego Milo.

    Ukoliko je zasluga za hirotonisanje i rasturanje demonstracija delo Vlade CG, Vučić postaje nebitan u CG a Milo poražen i ekstremista, huligan.

    Ukoliko je pak sve ovo tačno i delo genijalnog Vučića onda je Krivokapic smetenjak, Vlada nekompetentna, Vučić srpski heroj i zaštitnik a Milo heroj otpora!

    Poprilično providno spinovanje Vučićevih i Milovih plaćenika.
    Beba radi punom parom!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.