Jedan od pet miliona: Veliki protest 8. juna kao proslava šest meseci protesta (FOTO/VIDEO)

Završen 25. protest "Jedan od pet miilona"

Ostavite komentar


  1. Da nema Danasa i Dnevnika slobodne Srbije RTS ne bi imao priliku da sazna šta se zaista dešava u Srbiji, iako bi trebao da bude javni servis koji nas informiše.

  2. Aris Movsesijan iz Nove stranke kazao je da je sadašnja vlast „terorista obrazovanja“ koja je oterala sve, uključujući decu, naučnike i generale. To je delimično tačno ali nije dobro odrađeno. Trebalo je prvo da oteraju na hiljade komunističkih akademika koji nikada nisu ništa radili a vukli su i sada vuku debele plate. Trebalo je da smanje broj generala kojih sada ima u penziji oko 1.500 što je više nego što ima Kina, a sada i deca znaju da se rađaju kao siritinjski stalež i znaju da nikada roblje nije moglo da protestuje a kamo li da govori na trgovima.

  3. Aaa,tu je i HA,HAA,HAA…bivši ministar kulture,u čije vreme su se zatvarali kulturni centri.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.