Početak rušenja kulta Vladimira Putina u Srbiji: Duh iz boce simbolično je pušten u javno mnjenje na Sretenje i sada povratka nema

Analiza Demostata

Ostavite komentar


  1. Znači li to da su hiljade autobusa angažovanih za doček Putina i mnogo miliona evra(naših para) bačeno uzalud.

  2. Radikali se najbolje snalaze u mulju i krizama. Ako je mirno, zamutiće vodu. Nasilje, pretnje, oružje, sila, pesnica – to su njihove alatke. Ne znalaze se u miru, potreban im je konflikt da bi vladali. Sa njima će uvek biti kriza i muka.

  3. To znači da su kritički mediji kao Danas ipak bili u pravu?
    Meni je to jasno kao demokratski orijentiran ali ne onim koji sebe nazivaju patriote, tj desnica, radikali i ostali ekstremisti.

  4. Hitno uvesti sankcije lažnim prijateljima i okrenuti se potpuno ka zapadu. A ovi sto vole ruse Nek šalju svoju decu tamo a ne na zapad i u Nemačku.

  5. Uvedite sankcije Rusiji, priznajete nezavisno Kosovo i Vojvodinu. Autonomiju za Presevsku oblast i Rasku oblast. Srbija u BG pasaluk . Dosta vam je i to..ni za BG niste.

  6. Srbi su bili i biće najsnažniji i najprosperitetniji narod na ovim prostorima… Ništa to promeniti ne može.

  7. @bogi
    Naravno da ne,tada je odlicno procenjeno da ce taj skup podrske doneti vise procenata u birackom telu,sada zbog pritska zapada,a ponovo zarad ostanka u fotelji se kurs menja.U sustini,bitno je samo sto duze odtati na vlasti,a cilj opravdava sredstva.

  8. Ne verujem da će ovaj zaokret, ako do njega uopšte dođe, potrajati dugo. Ni Brozovo „istorijsko ne“ nije trajalo duže od 5-6 godina.
    Ovdašnjim šibicarima je neophodno više kutijica da bi predstava za naivne mogla nesmetano da se odvija…

  9. Svi u stavu mirno dok Solc govori da je napad na Ukrajinu prvi na tlu Evrope , ne računa se bombardovanje Srbije. Pa veliki Ameri kažu Kina ne sme pomagati Rusiju. Samo je Putin u pravu. Na zapadu ništa pravedno sve im džaba samo nek nas ostave na miru.

  10. prvo treba sankcionisati pink i promeniti mu vlasnika, odatle svo zlo u ovoj zemlji polazi.

  11. Sve je ovo veoma odlićno, samo ne treba da nas dovede u zabludu, da je će radikalno promeniti politićku situaciju u Srbiji, koja ostaje dosta slićna ruskoj. Vućič je bio diktator, pa to će i ostati čak i posle zaokreta prema Zapadu, ako ne ode sa vlasti.

Ostavite komentar


Politika

Veljanovski: Javni servisi ignorišu drugačije mišljenje 7

Veljanovski: Javni servisi ignorišu drugačije mišljenje

Na poziv predsednice Skupštine Srbije, a u okviru dijaloga o poboljšanju izbornih uslova, poslaničke grupe razgovarale su sa predstavnicima rukovodstava javnih servisa RTS i RTV. Generalni direktor RTV-a Goran Karadžić za N1 kaže da na sastanku nisu čuli ništa novo iz plejade zamerki, koje su stalno prisutne kada je o javnim servisima reč.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.