Podržavamo Aleksića za predsednika Narodne stranke: Gradski odbor NS Kragujevac 1Foto: Z. S. M.

 

Gradski odbor Narodne stranke u Kragujevcu je sinoć na sednici doneo odluku da podrži kandidaturu Miroslava Aleksića za predsednka Narodne stranke.

– Aleksić, kao šef poslaničke grupe, profilisao se u narodnog tribuna koji uživa veliku podršku, kako među članovima Narodne stranke, tako i među građanima.Veliki broj odbora, širom Srbije, je poslalo pismo podrške za kandidaturu, kaže za Danas doktor Predrag Delić, prvi čovek kragujevačkih „naprednjaka”.

Po njegovim rečima „veliki koalicioni potencijal koji Aleksić ima, mora da bude iskorišćen za formiranje stabilne koalicije koja će biti od strateškog značaja”.

– Aleksićeva kandidatura, na mesto predsednika Narodne stranke je nešto zaista dobro i predstavlja vrhunac demokratije, ističe on.

Delić, takođe, smatra da je neophodno da se unutarstranačke tenzije stave pod kontrolu i da se rukovođeni demokratskim principima u skladu sa njima i ponašamo.

– Glas naroda je nešto što mora da ce poštuje, i ne može se otuđiti od njega, zaključuje predsednik Gradskog odbora Narodne stranke u Kragujevcu.

Na kraju, po Delićevom mišljenju „konačnu reč o svemu, da li dobro radimo ili ne donose upravo birači, a duboko sam uveren da će biti prepozato sve ono za šta se Aleksić zalaže”.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari