Pogubne posledice vladavine jednog čoveka

U Kragujevcu organizovana tribina pod nazivom "Decentralizacija i regionalizacija - zaboravljena tema"

Ostavite komentar


  1. Pa Srbija i jeste decentralizovana zemlja, to nam piše u Ustavu i zakonu.

  2. Vec smo videli decentralizaciju zemlje kroz davanja bezpovratnih sredstava iz Beograda ka unutrasnjosti,koji smo rezultat postigli time.]?

  3. Успоставити принцип ЗАДРУГА за градове и општине, а не само за села у СРБИЈИ . . .

  4. Veoma interesantno?! Dok se svi u okriuženju trude, čak i uz pomoć medjunarodnih faktora, da svoje države što više centralizuju, za Srbiju je predvidjen drugačiji scenario?! Da čovek ne poveruje. Kao da juče nismo platili cenu toj našoj gluposti? Imam utisak da Srbija mora da se decentralizuje, ako treba, do dezintegracije. Počelo je tako što je Srbija, "nagradjena" sa dve pokrajine dok je tu "privilegiju" recimo, izbegla Hrvatska, Slovenija ili Bosna i Hercegovina. Po tome se vidi da nas je drug Tito posebno voleo i cenio. Ovaj veličanstveni skup, shvatam samo kao skup gubitnika na poslednjim predsedničkim izborima, koji na ovaj način, ubijajući bika zbog kilograma mesa, pokušavaju da naškode Vučiću i Srbiji, iz inata što nisu izabrani.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.