Pokret "Rođeni za Pirot" prikuplja potpise podrške za izbornu listu 1Foto: Z. Panić

Iz Pokreta „Rođeni za Pirot“ saopšteno je da je veliki broj građana svojim potpisom podržao njihovu listu za predstojeće lokalne izbore pod nazivom „Profesor Vladica Tošić – Pobeda za budućnost Pirota“.

„Pirotu ćemo dati novu snagu i hrabro ćemo iskoračiti napred i suočićemo se sa izazovima sadašnjosti i budućnosti. Mi treba da budemo pokretači promena“, kaže lider pokreta profesor Vladica Tošić, navodi se u saopštenju Medija tima Pokreta “Rođeni za Pirot“. 

Tošić dodaje da su spremni na preuzmu punu odgovornost i da daju svoj suštinski doprinos ostvarivanju zajedničkihciljeva kroz politički program Pobeda za budućnost Pirota.

Tošić kaže da su Piroćanci prepoznali pokret kao autentičnupirotsku organizaciju od poverenja sa časnim ljudima, dokazanim u svojim profesijama.

“Piroćanci nam veruju, tako se gradišira platforma Pokreta Rodjeni za Pirot koji predstavlja ozbilnju političku snagu“ ističe Tošić, kaže se u saopštenju Medija tima ovog pokreta i zahvaljuju svima koji podržali njihovu listu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari