POKS i Metla očekuju ulazak u parlament nakon ponavljanja izbora

Ostavite komentar


  1. Velika je to želja i ambicija da se uđe u redovan sastav Skupštine RS! Naravno dva-tri “opoziciona” poslanika čuda će stvarati, sve za dobrobit građana Srbije. I kada se nadu u poslaničkim klupama, odmah mogu početi sa pokretanjem postupka samoukidanja! Ovakav sastav Skupštine čisti je trošak za našu siromašnu državu u trenutnim kriznim korona danima i mesecima! Umesto na bacanje miliona nekih novčanih jedinica na plate i primanja poslanika, koji ionako ništa ne odlučuju, predlažem da se ti novci ulože u borbu protiv korona virusa, u primanja lekara i sestara-braće koji nose najveći teret borbe za zdravlje građana Srbije. Ali svi imaju i odgovornost i obavezu da otvoreno ukažu na sve nedostatke i propuste u organizaciji i radu bolnica, kliničkih centara, ambulanti i svih ostalih medicinskih institucija. I moraju da povrate poverenje u medicinsku struku koju su nam razni ministri Lončari unizili i u veće autoritete uzdigli političare, sportiste, zabavljače i navijače! Dakle, u sadašnjim uslovima poslanici klimoglavci i digorukci nam ne trebaju, odgovorni i stručni medicinski radnici svih nivoa nam trebaju!

    1. Žika Gojković predsednik POKS-a ima brojne afere u prošlosti, kao što su afera sa 3000 evra mesečnih primanja i afera sa plejboj zečicom. On i njegovi su u vlasti sa SNS.om. Ne može ući u parlament sem krađom.
      Lažna opozicija.

  2. Izbore ponavlja Vucic jer je video da se zaigrai da je prekrao. Sad mora da namakne Radikalima i vrati Seselje (oca i sina) u Skupstinu. ne valja se igrati sa velikim svedokom, Lauferom ! A vi metle i lopate samo se nadajte…

  3. Moguce da predju cenzus i POKS, i Metla i Suverenisti. I to bi bilo bas dobro i za gradjane a mislim da bi to odgovaralo i ovima koji su na vlasti.

  4. Ko je napravio dil sa vođom AVlijanera dobiće dovoljan broj glasova i ulazak u skupštinu gde će moći da mu se oduži dobrom glumom (biće tu i malo štrpkanja plena, za nagradu).

  5. Ha, ha, ha! Zbilja su fenomenalni ovi BIVSI. jedni retekli od DSS a drugi od SPO, a i jedni i drugi su DB.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.