POKS: Nikolić na grbači naroda, i dalje u vili na Dedinju

Ostavite komentar


  1. Ovaj covek na slici je dosao kao SIROTINJA u Beograd jednostavno receno nije imao ni petoparca, istina doziveo je tesku porodicnu nesrecu a DOBRI LJUDI U Gp Zegrap su mu dali SVE I POMOGLI. Radio je kao sef gradilista Zegrapa na Dedinju i stekao mnogo ali mu je bilo malo jos u Trebinju. DANAS kao i juce je mnogo bahat i nije ispunio svoje obecanje koje je dao u Trebinju i zato TOMO ODLAZI, skloni se covece zazalices zbog svega zaboravio si ZAKLETVU. Vojvoda Donje Hercegovine.

  2. On je tamo u kucnom pritvoru.Fino uklanjanje ovakvih politicara je dobra stvar za srpski narod,jer su oni najkorisniji kada nista ne rade.Jos samo treba naci „vilu“ njegovom kolegi.

  3. Do nedavno premijer Australije je odbio i da udje u premijersku rezidenciju, rekavsi da ima svoju kucu, da mu je lepo iovako i m i da uziva biti sa unucima. A vidi ovag naseg baksuza…ne mozes da ga ni puskom isteras iz , za njega, tudje kuce.

  4. On je ipak bio predsednik drzave a sta je Ruzica Djindjic pa da „Nasledi“ predsednicku rezidenciju na Dedinju pored stana na Studentskom Trgu.

      1. Bravo zaluđeni petooktobarski miodraže baš ti je poređenje primereno i na mestu. Svaka ti nečast i neslava u glavu udarila.

  5. Mozda bi Toma i izasao iz vile ali Dragica nece. Od domacice do prve dame, od Bajcetine do Dedinja u par godina. Jos jedan primer da nam niko nije kriv za nase stanje – sami smo krivi. „ZNAM JA NAS … „

    1. Sagradio crkvu u Bajčetini a ovamo neće da se iseli iz tudjeg, koje je pritom još i oteto. Moćda će potomci lekara i dobiti svoje nasledstvo, ali kada isele dotičnog.

  6. Bar vikendom peca u legalno uknjiženim vikendicama na Savi. Kako nema dozvolu za pecanje?

  7. Vecina politickih predstavnika Srba su zbog egzistencijalnih a u kasnijem razvoju i hajduckih interesa angazovani u politici.
    Prosecan biznismen u zapadnoj demokratiji je isto toliko nemoralan i beskrupulozan ali u zalogu za to pravo mora da stavi veliku sumu kapitala u trzisni bubanj i da rizikuje da ga izgubi.
    Politicari u zapadnoj demokratiji mogu samo da “ sanjaju“ o parama koji nasi politicari otimaju. To je moguce kod nas pre svega zahvaljujuci na prvom mestu novinarima, koji najvise bn pomazu u lancu korupcije pa dalje sudstvo i policija. U Srbiji pljacka sopstvenig naroda, do koske, je gora nego u irskom feudalizmu.

  8. Ne zna taj za sramotu… Na grbaci je svima redom, cak i svojim sugradjanima u Kragujevcu. Da li da kazem i na grbaci privrednika ovog grada.

  9. Ako je zakon isti za sve sta cekaju sud i izvrsitelji? Sta ceka Vucic koji non stop tvrdi da nedodirljivih nema ?

  10. Predlazem organizatorima protesta “ 1 od 5 miliona“ da organizuju ,simbolicno,setnju“Kod Tome na besplatnu kafu,kupanje u bazenu,besplatne batlere,bastovane,cuvara“,sve o trostu drzave.U okviru setnje pogledati nalnovija umetnicka ostvarenja Dragice Nikolic.Predloziti Turistickoj organizaciji Beograda da ovu rutu uvrsti u redovnu ponudu.

  11. Toma diploma je …. vec znate sta … nego mi smeta sto “ ANTI FASISTI ( pogledati clanak u Danas- u ) jos nisu vratili “ otetu “ vilu i mnoge druge na Dedinju a da ne pominjem imanja po Vojvodini ( npr. zamak “ Fantast “ kod Beceja ) pobijenih ili proteranih neduznih gradjana Kraljevine Jugoslavije

  12. Ima se za svakakve gluposti. Biće on u vili sve dok mu ne bude vreme da ga Irinej proglasi za sveca odnesu ga u njegovu crkvu pokajnicu.

  13. tomo ja sam uz tebe i navijam da i dalje stanujes u toj vili o državnom trošku i da uspešno vodiš kancelariju za saradnju sa kinom i rusijom. rezultati tvog rada su očigledni i samo zlobnici su protiv tebe. nemoj nikako sa p opustas protiv ovih kritičara jer tvoje ponašanje i stil života je najbolji dokaz da srbija još uvek nije država već jedan provizorijum. srećan rad i živela srbija

  14. Samo se nadam da će ga onaj Svevišnji kazniti za svu bahatost koju radi .Bog nije mačka,a nadam se da bolje neće doći ni njegov učenik koji mu je sve ovo omogućio.

  15. Molim vas gospodo iz Danas-a da se sa duznim postovanjem odnosite prema POLITICKOM VUCICEVOM OCU TOMI, pa on je to zasluzio, jos samo da nekako postane vlasnik Vile na Dedinju i to je je sve OK, cenim Vucicu kolko se brines za Tomu, a nas penzionere opljacka jos lupetas da smo trpeljivi, lopov si svetske klase mora se priznati

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim 8

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim

"Mi uvek hoćemo na izbore, ali ovo što se sprema u Beogradu 2. juna nisu izbori, već izborna krađa koja je već dokumentovana slučajem iz Male Krsne. U toj farsi koja se izvodi u režiji Aleksandra Vučića i Kristofera Hila zaista nemamo nameru da učestvujemo i da joj na bilo koji način dajemo legitimitet. Uostalom, nijedan od elementarnih uslova za koliko-toliko fer i poštene izbore nije ispunjen, niti više može biti, što zbog vremenskih okvira, što zbog nemogućnosti da se i dalje vrši pritisak na vlast, nakon sloma koalicije Srbija protv nasilja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.