„Srbija da se povuče sa linije vatre koja će se odvijati iznad naših glava“: Politikološkinja za Danas o pretnjama Putina

Ostavite komentar


  1. Pamet u glavu. Srbi sedite mirno. Nije nam 27. Mart ništa dobro doneo. Iz toga izvučemo pouku na vreme. Dosta smo mi ginuli.

  2. Zar od doživotnog vladara Broza nismo neutralni.Zašto nas neki sada teraju da se opredelimo na koju ćemo stranu!

  3. Neutralnost ima identične obrise i refleksije kao i suverenizam, koji je pak drugi termin za nacionalizam. To, inače, predstavlja samo visok stepen nacionalne osvešćenosti i ljubav prema svojoj domovini (rekoh domovini, a ne naciji). Ništa loše, ili pogrešno. Vreme je da počnemo sebe da volimo i poštujemo. Kakvi god da smo.

  4. Jedva me drugar ubedio da procitam „Kremansko prorocanstvo “ ! Govorio sam da je to bez veze . Kad ono?! Sve pise u toj knjizi ovo sto se sad desava . Dakle , ne bojte se ! Rat ce se odvijati preko nasih glava , ali izvuci cemo se .

  5. Kao da ste nedavno pročitali „Kremansko proročanstvo“. Samo ste trebali objasniti kako je moguće spasiti se neutralnoscu od nuklearnog rata, i sve bih ovo vaše prihvatio.

  6. Ovde je armagedon stigao sa Slobom i Seseljem i preko 30 godina ovde nema mira ni dobrog zivota. Putinu nije do armagedona. Ni on ni bilo ko od njegovih blizih i saradnika mu nikada nije ni privirio na ratiste. Salju sirotinju i prete zapadu praznom puskom.

  7. Lažov Bajden je javno slagao da mu je Putin u telefonskom razgovoru rekao da će upotrebiti nuklearno oružje. Putin ga je demantovao ali zapadna propaganda je uspešno to sakrila od javnosti

  8. Kako uopste mogu da razmisljaju o tom ratu i ko blefira ko neblefira. Pricamo o tome kao da citamo dnevnu stampu to je pakao kome to treba. Ko ce pobediti onaj ko prezivi ocemu se zaprsvo radi.

  9. Ako sam dobro razumeo, sve ide u prilog tome da će stvarno doći do nuklearnog rata, a mi se ponašamo kao da gledamo film koji možemo da ugasio kada nam dosadi !?

  10. Sta se pomamili,kakav nuklearni rat, kakva cudesa. Rusija ce naci nacin da se dostojanstveno izvuce kad svi budu prodali oruzje koje je planirano da bude prodato,kad ruski,ukrajinski,zapadni i ostali tajkuni i oligarsi dobiju jos koju krvavu milijardu…kad stotine hiljada prostih dusa slovenskih ostane bez kuca,glava, dece jer su se carevi igrali rata… Kakav nuklearni i siri rat, to se carevima ne isplati. Ili ukratko,kad ne znamo sta ce biti, gledamo gde bi i zasto po logici isli novci i eto resenja.

  11. Pa nema srbija noge da se povuče sa linije vatre, da ima valjda bi dosad pobegli od ovakvih komšija

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.