Poništavanje glasova iz Srbije sprečava Samoopredeljenje i DSK da samostalno formiraju vladu Kosova

Ostavite komentar


  1. Da se nisu ponistili glasovi nas interno raseljenih lica sa KiM Samopredeljenje i LDK sa Srpskom Listom su mogli ostvariti komotnu vecinu i vladu sa dvanaest ministarstva. Srbi bili zadovoljni sa potpresednickim mestom u Skupstini i Vladi kao i resorom za povratak npr. ili poljoprivrede.
    Gubljenjem sest mandata ih gura u prosirenje vlade a samim tim i vise mandata za Srpsku Listu jer 12. ministarstava donosi jedno mesto, 13. dva, 14, tri i tako dalje.
    Moze see lako dogoditi kao i prosli put da se izigra Samopredeljenje jer je LDK nameran da po svaku cenu bude u vlasti i obezbedi Nazmi Mustafi da u predsednickoj fotelji zavrsi politicku karijeru.
    Tek sad isplivavaju kazne i albanskih partija sa visestruko vecim kaznama od one za Srpsku Listu zbog predizbornog spots.
    Sve u zelji da napakoste S. L. sebi su ucinili medvedju uslugu a S. L. cak povecali cenu na pijaci za formiranje vlade i vladajuce vecine.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.