zdravko ponošfoto FoNet Milica Vučković

Lider Srbija centra Zdravko Ponoš prokomentarisao je jutrošnje gostovanje predsednika SNS i ministra odbrane u tehničkom mandatu Miloše Vučevića na televiziji Pink.

On je napisao da Vučević jako mršavo brani Kosovo, vojsku i Vučića.

“Vučević na Pinku brani Kosovo, Vojsku i Vučića od mene. Jako mršavo to, bez energije. O vojsci i dalje natuca dok ga Jovana Jeremić propituje. Ana Brnabić je Bizmark za Vučevića. Pa i Marko Đurić. Zna Milan Radoičić ko zavređuje njegovu pažnju. Kakva družina”, napisao je Ponoš, koji je i bivši načelnik Generalštaba.

Vučević je jutros izjavio da vlasti u Prištini u kontinuitetu vrše pritisak na Srbe koji žive na Kosovu, kao i da je to najveći bezbedonosni rizik za Srbiju.

Vučević je izjavio da se „de fakto dešava etničko čišćenje Srba“ na Kosovu, povodom čega Srbija ima opciju da se „politički i diplomatski bori, opciju da ide u sukobe i rat i opciju da ćuti i ništa ne preduzima“.

„Mislim da je prva opcija najbolja“, rekao je Vučević, koji je dodao da Srbija svaki dan preduzima političke i diplomatske aktivnosti u vezi sa dešavanjima na Kosovu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari