„Ponoš indirektno najavljivao centrističku poziciju, naruku mu ide kriza sadašnjih lidera opozicije“: Sagovornici Danasa o osnivanju političke organizacije SRCE

U pokretu Centar Srbije - skraćeno Srce (Srbije) - nema Save Manojlovića

Ostavite komentar


  1. Eve ga jos jedan kilavi, jalovi lik na politickoj sceni ove nesrecne Srbije, i jos jedan sa celom svojom svitom da pokupi sta je jos ostalo da se pokupi od naroda i njegovih para.

  2. Koliko god da se ne slažem sa stavovima o politikom koju zastupa Ivica Dačić, moram sa jednim da se složim, a to je kad je rekao za opoziciju: „Sve su to amateri“.

  3. Kada bi postojala jedna partija svi bivši presednici partije bi bili drugi ili treći a možda i u nemilosti novih čelnika. Ovako su se dosetili da svako ima svoju partiju, nalik KNEZOVIMA. Kada se donose odluke svi su ravnopravni i niko ne može da ih smeni a oni uvek na vrhu. Za obične pripadnike opozicije jedno od pitanja je: Kad će seča?

  4. Ne znam nikoga ko bi glasao za ovog lika. Njegov rezultat na izborima je glasanje protiv Vučića, a ne za njega.

  5. Čovek je mediokritet. Mediokr je francuska reč, znači prosečan.

  6. Čovek je više nego pošten,želim mu sve najbolje u borbi sa vetrenjačama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.