Ponoš: Režimu ne treba dati šansu da preživi

Drugoplasirani predsednički kandidat na aprilskim izborima, za Danas, o evropskim i NATO integracijama Srbije i odnosu prema Rusiji

Ostavite komentar


  1. Prvo izdeklemujete salve najgorih optužbi, a onda kažete kako je režim izazvao podeljenost društva. Nikada se ne zapitate koja je, i kolika vaša uloga u tome.

  2. Problem sa nestranačkim kandidatima što misle da su dobili glasove zbog sebe,a ne zbog organizacija koje su ih kandidovale. Posle bitke su svi generali pametni, pa kritikuju…a šta su sami uradili? Kao Saša Janković.

  3. Oni koji imaju svoju profesiju i struku uglavnom moraju da podrže naprednjake a u manjim mestima ih postave da čuvaju kutije a ako nece onda su u nemilosti.Provereno.

  4. Naprednjaci su napravili stategiju i svakom od neopredeljenih ko se izdvojio u nekom svom polju delovanja vec šalju konkretne ponude.Pa sve su to živi ljudi pa nemogu oni da negde pristupe za klikere ako im neko drugi ponudi mnogo više.Entuzijazam tu nepomaže.Mi nemamo 18 godina vec mnogo više i živimo realan život a ne ideale.

  5. Sve okej drugar, ali nisu 700 hiljada glasova glasači dali tebi kao tebi, nego uglavnom kao simbolu opozicije Pinokiju.

    Samo se delite, usitnjavate, svadjate i stvarate konfuziju. Kontraproduktivno.

    Sledeći put nećeš biti prepoznat kao glavi simbol opozicije i nećeš dobiti ni trećinu glasova.

  6. Baviš se svim nebitnim stvarima, osim ekonomijom.
    Što se mene tiče ti si NATO krtica.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.