Ponoš: Vulin ne zna granice Srbije, to se uči u osnovnoj školi  

Ostavite komentar


  1. Moj generale, sve to što nabrojaste za ovu pošast od skakavaca i pacova iz podruma, koji su se 2012. domogli vlasti, osnovno je zanimanje i način da se manipuliše građanstvom, radi njihove pljačke i ucenjivanja pred izbore. Njihove izjave suštinski ne vrede ni pola pišljivog boba jer su oni samo picini poštari u prenošenju javnosti misli vrhovnika, koji se boji sam svojih misli da ih ne provali narod, jer bi onda verovatno bio nabijen na kolac. Samo ko je sa njima dobar i blizak taj na neki način može da se nada da će rešiti potencijalni problem, ali će ga to sigurno isto tako na neki način, kasnije skupo koštati. Urušavanjem postojećeg sistema u javnim ustanovama stvoren je prostor za paralelni sistem, koji su ova šizofrena deca vlasne familije usavršila i tako ucenama, pretnjama i lažnim obećanjima održavaju privid funkcionisanja i zdravstva i prosvete kao i lokalnih uprava i javnih preduzeća. Kada se sagleda brojka takvih u Srbiji, uz svakodnevnu medijsku propagandu jasno je odakle njima oko milion glasova na startu svakih izbora. To je najveći problem za slobodomisleće ljude u nameri da ovo zlo skinu sa vlasti legalno.

  2. Vi stalno Vulin Vulin on je isao u skolu i nije bio bubalica da uci stalno isto TE SAVA SE ULIVA U DUNAV , TE TITO JE OPRO NOGE NA POTOKU U ZABLACI TE BOLOVO KAD JE POJO GLAVU SVINJSKU TE VOZIO SE U KORITU .Vulin je ucio od CE GE VARE koji je bio revolucionar i guverner Banke Kube i jos sto zanimanja dok ga nisu nepravedno proterali zbog laganja i kradje.

  3. Da je moj generale problem Vulina samo geografija ja bi mu knjigu kupio pa bi valjda barem za dvojku znao da pokaže gde su Prokletije ili Dunav, ili Prizren, gde je Kraljevo a gde Valjevo.Njemu moj generale fali i Odbrana i zaštita i Poznavanje prirode i društva i ko zna šta još.Vrhunski komentar, svaka čast za velikog i časnog čoveka i oficira.

  4. Moram da priznam da je Ponoš u pravu. Vulin je zaista smešna ličnost, a što je najgore, otkad je ministar lupeta iz sve glave. S druge strane, Ponoš je meteorski napredovao do mesta načelnika GVS.

    1. Vulin je postao ministar vojni,da bi slusao svog vrhovnog komandanta AV, sto se ranije nije dogadjalo.Za nagradu je dobio stan velicine fudbalskog igralista u centu Beograda. Ponos je napredovao za glavnog u GVS, jer je njegov prethodnik bio osumnjicen za ranr zlocine na Kosovu, a i bio je lice sa poljoprivrednom facom,sto nije odgovaralo imidzu propale vojske Srbije.

  5. Dali se Srbija možda graniči sa Kanadom,kada je tako jednostavno mogao da se šeće i donosi tetkine pare.
    A na kraju što bi morao da zna granice,pa nije on bio graničar u Požarevcu već pešadinac,jedino ako nije planirano da se granica pomeri do Požarevca.

  6. Cuti, Ponos -generale. Znamo kako si ti avansovao! Dok drugi rndace ceo vek , ti si tu poziciju ko brzi voz… Nego, da li ti znas tacno granice Srbije? Ajde, Djenerale, da te cujemo. Reci koje su , dokle su i jesu li to nase granice? Utvrdi ih! ( ne branim ludog Vulina) …Ajde, oglasi se , junacino, da vidimo tu tvoju celu osnovnu skolu, brale.

  7. Niko ne zna nase granice. Nije ga majka rodila. Mozda ni Bog.Neki spominju Tokio, neki Tetku, Cipuljice, Lazu, Dodika..Hag, Moskvu, Peking.. to nauka jos nije utvrdila… bezgranicno… mozda oko Avale…

  8. Dok ste otimali tuđe nisu vas interesovanje granice.Sad kada ostajete bez otetog brinu vas granice.Naravno da svi znate da su vaše granice u okviru uže Srbije, bez Kosova koje je već samostalno i Vojvodine kojoj slijedi samostalnost.

  9. Pa gde zurite g-dine Ponos, mnogo ste navalentni, pa lepo covek postao sposoban za sluzenje vojnog roka, a onda za dve nedelje se obucio, samo u kom roku ce postati general nemam pojma, kad vidim tolike doktore nauka, sve je moguce, a sto se tice geografije i tu ce brzo ako treba zavrsiti bar neku skolicu

  10. Dok si bio u vojsci imao si usta, jezik nisi imao, pa nikada nismo te čuli da pričaš, a sada ti se razvezao jezik!!!!!.

    1. Pa to samo govori da je covek profesionalno obavljao duznost nacelnika generalstaba.. PS cuti i jedi sendvic…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.