Vučić i Hoti potpisali s Trampom sporazum o ekonomskoj normalizaciji odnosa

Ostavite komentar


  1. Koji autogol Albanaca. Trampu gori pod nogama da nesto potpise pred kamerama, bilo sta, i da skrene paznju sa Bajdenove posete Kenoshi. Ako mu se to izjalovi, ima da ih sravni sa zemljom u ovih mesec dana sto mu ostadose.

  2. Konacno je Vucic uspeo da bude 30 sekundi sa Trampom pred kamerama.To je najvaznije za pink.Hapy,Rts….A sta tamo potpisuje,nema veze.Kad se vrne iz SAD,potanko ce on kod Marica da isprica kako je on odjebao Trampa i progurao svoje i sl. …

    1. Jesmo li se konacno uverili ko su ti Rusi? Samo interes velike sebicne sile, ne brinu ni o svom napacrnom narodu, a ne o tamo nekom glupom plemenu Srba na Bslkanu. Kradu nam naftu , gas, sve. A kad treba da ucine, nikad nista konkretno , u svim nasim nevoljama od ratovs do evo danas!

  3. Na slici, nasmejana lica drzavnika iz Kosova I namrgodjena iz Srbije govore ko dobija I ko gubi ovim bilateralnim sporazumom.

  4. Pregovori sa Tramponjom su prava uživancija! Bitno da se nešto potpiše, a za realizaciju ko te pita! Još ako se udene i neka vajdica za Izrael, bingo brate! A čovek ne traži nikad ništa nemoguće, samo što se može izdogovara! Setimo se sastanaka sa Kimom, ili maestralnog izbegavanja većeg vojnog angažmana u Siriji!

  5. Na veliku žalost poozicije koji su duboko razočarani velikim uspehom našeg pregovaračkog tima u Vašingtonu, većina građana Srbije se itekako raduje što su uspeli da obezbede bolji život za građane Srbije.

  6. Poruka Redakciji; juce uvece sam poslao moj komentar, koji (jos) nije objavljen. Da li postoji ikakav objektivni razlog za to? Vidim da objavljujute i komentare koji su prilicno vulgarni, a moj je bio sasvim pristojan. Ocekujem vas odgovor na dcrnjanski@hotmail;com. Srdacno, Dragan Crnjanski

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.