Poslanici koalicije NADA: Biranje Ane Brnabić je tužna činjenica 1V. Radovanović

Predsednik Novog DSS-a Miloć Jovanović biranje Ane Brnabić za predsednicu Skupštine prokomentarisao je kao tužnu činjenicu, a danas u sali se ništa epohalno neće desiti, po njegovim rečima.

Srž političke borbe i političke budućnosti zemlje je u izboriđa u Beogradu, poručio je. Ako vlast pobedi na tim izborima, Srbija će ogrezti u autokratiju. Podvukao je da je to politička borba svih građana, jer se glasovi svih kradu.

„Ako ne, hajde da ukinemo izbore i da proglasimo Aleksandra Vučića za maršala. Mislim da on i ima tu potajnu želju“, naveo je Jovanović na konferenciji za štampu poslaničke grupe NADA (Novi DSS-POKS) danas uoči početka sednice parlamenta na kojoj treba da se izabere rukovodstvo Narodne skupštine.

Predsednik POKSa Vojislav Mihailović rekao je da koalicija NADA će ući u salu, ali da neće učestvovati u biranju ljudi koji, kako je rekao, ne zaslužuju da budu na visokim pozicijama, poput mesta predsednika Skupštine. Naprednjačka vlast nije mogla da predloži goru kandidatkinju jer je pokazala da nema poštovanja ni prema kome, naveo je on, te je podsetio da je psovala tokom jedne sednice.

Sva dešavanja danas u Skupštini pratite uživo na Danasovom portalu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari