Poslanici SNS uplašeni od obojene revolucije, u raspravi upozorili građane da će biti odgovorni

Ostavite komentar


  1. Na štetu Srbije neće ali srpskog naroda hoće. Volite vi Srbiju nigde nema takvog bahaćenja i bogaćenja kad si na vlasti ali ne volite srpski narod.

  2. Nisam znao da je i u Rusiji, kao i kod nas, prisutan patent – strani faktor u stvaranju „obojenih revolucija“. Putin ocito ima iskustva kako se to radi u Rusiji, pa bi sad da obuci i Vucica.

  3. Samo se vi zavaravajte i lazite sebe. Ne znam kako cete gazdi da objasnite pad rejtinga. Ne moze on sam da se bori za vas.

  4. Blago nama sa ovom vlascu sreca pa imam i nemacke papire jad kad covek sa 60 mora napolje

  5. Vi, poslanici ni sami ne verujete u to što pričate. Voleli bi, Vi da budete na protestu sa narodom, ali novčanik će biti prazan. Sram bas bilo, ako znate šta to znači

  6. U drugoj polovini sedme decenije života sam. Da li je moguće da je narod pao na kolena pred onima koji su huškali na rat i koliko ih je poginulo u njemu. Zar je vaše lice, narode, prešlo u nešto niže

  7. Dok je Vučić na vlasti,Srbija će trpeti strahovitu štetu,dok god vlada ovaj jednobojni autokratski režim!

  8. I građani su se uplašili od građana koji bi građanskim ratom da krunišu sudbinu Srbije i zapečate sudbinu svog potomstva. S obzirom da su batinaši Crni i Bjela pokazali pesnice, samo da kažem da ni mi nismo tikva bez korena i da ćemo izaći na crtu petokolonašima.

  9. Kosovo vise nije u sastavu Srbije..zahvaljujuci bas AV. I vama . A RS ste hteli da unistite. Gradjani Republike Srpske ne Zele da im se mesate i uredjujete im zivot. Toliko o vama i vrhovnom .

  10. Znate kaj, gospodo naprednjaci, uvijek je ljepše osvajati vlast nego je braniti. Pa sjećate se valjda. Izazivač nema šta da izgubi a mnogo dobija ako ne izgubi. Vi možete samo da izgubite. Ali baš vas briga dok je vama vašeg najboljeg među najgorima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.