Pošteni izbori jedino pravo istraživanje

Sagovornici Danasa komentarišu najnovije merenje rejtinga stranaka agencije Faktor plus

Ostavite komentar


  1. Jedni isti ljudi koji već godina „drže banku“ u opoziciji traže nešto pošteno. Pa da je poštenja, prvo oni ne bi bili na tim pozicijama. Ali, njima je najvažnije da su „netko“ pa makar svima ogadili opozicioni rad i nikada ne imali više od 10 procenata na izborima.

  2. Uslovi kao uslovi, samo dajte nam program pa da vidimo čemu on vodi.

  3. Kada ih budete izgubili sa jako malim procentom glasova, sigurno cete izbore proglasiti nevalidnim.

  4. Svako ima pravo da izađe na izbore i to pravo bi bilo dobro da iskoristi, jer tako i sam pokazuje svoju volju i radi na boljitku života u Srbiji.

  5. A šta kažu vaša istraživanja? Ako ste toliko jaki kao što tvrdite, sigurno i vi vršite slična istraživanja. Dakle, šta kažu vaša istraživanja, ako ih imate i ako smete da saopštite rezultate?

    1. Опозиција, па и Јанко Веселиновић, врло добро знају да су ова испитивања итекако реална. Показало се то испитивањима пред изборе.Разлике, између испитивања и резултата на изборима, су минималне.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.