Poziv na linč opozicionara

Ostavite komentar


  1. Dok Neki Opozicionari Ismejavaju Jajince i Pricaju svasta o Atentatu na Premijera Sutanovac Pravi Obrt I Trazi Zastitu ZaOpozicione Lidere Plaseci se Atentata a Javnost Zabrinuta za Njihove Zivote . Da nisam ovo procito pisanije Sutanovca nebi ni znao da mu se Sprema atentat Mozda Onaj Sa Pijace Kad je napao Prodavca

  2. Tako je to bilo i u Turskoj. Velika predstava o atentatu i onda maltretiranje, nestanak sa scene stotine gradjana. I odjednom pojavljuje se Putin u ulozi spasitelja. Opozicija u Srbiji je sama kriva, dozvoljava bal vampira iz Milisevicevih godina koji su lepo izmanipulisali i pripremili teren za poslednji obračun sa pro Evropskim snagama.

  3. Dali je uredništvo i novinari lista DANAS toliko potkupljeno da se u nikom slučaju nestavljaju na stranu države i većine građana Srbije. Bilo tko i baš sve što je upereno protiv Srbije mora da se štampa, a komentari pojedinaca su bruka i sramota. Preterali ste u svakom pogledu, daj te se malo urazumite.

  4. Da je "Informer"gadan -fakat je.Medjutim na pogresna mesta je uputio svoja
    pisma "prva faca" danasnjeg DS g-din Sutanovic. Da nije njegov bivsi shet Bora Tadic poslusao "predstavnike" nerasformiranih vojnih i bezbedosnih sluzbi Beograda da iz "mrtvih probudi" ratni i propali SPS i demagoga Dacica, ovo se ne bi dogodilo. Sta je ko posejao -to sada i zanje. Ako neko nastrada iz danasnjeg DS-a u izvestaju "nerasformiranih sluzbi" ce se racunati kao kolateralna steta.

  5. …kao sto vidite to nije radio…. josip broz……vec…. vi…. koji ste svoj prljavi ves prali drazom, titom ,karadjordjevicima .. itd. ustav je jasan privatno vlasnistvo ne zastareva..ratni zlocini ne zastarevaju ma ko da ih je cinio…partizani,cetnici,ustase,nemci itd imaju svoje ime i prezime… aliu lopovluk ,laz,pljacka,otimacina vam je u krvi…vi ste ti koji sinovi nesoja…koji to i danas radite…svako delo izadje na videlo…kakav je ko…vi pljakate i proganjate narod u sopstvenoj drzavi,pretite,ucenjujete i ostavljate haos buducim generacijama…samo sto ste navikli da se pokrivate tudjim imenom i likom….ko to jos rasdi v idite u svetu i kakve su im posledie……reci im sutanovac u ime postenog naroda glasno i jasno ..ako si cist…i pusti nas da im cinjenicama suprostavimo……

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.