Pozivamo da se 21. juna ne podrži politika razgraničenja

Istoričar Miloš Ković o novoosnovanom Pokretu za odbranu Kosova i Metohije

Ostavite komentar


  1. Da li je profesor spreman da bude mobilisan, da u sastavu regularne jedinice podje na KiM i da se oruzjem bori protiv siptarskih terorista.

    1. Ja sam sa puškom u ruci bio 99 na Srpsko Albanskoj granici i kajem se zbog toga, Ovi Srbi Kosovari kako im inače piše u Kosovskoj ličnoj kati nemogu da smisle nijednog Srbina iz centralne Srbije koji dodje na Kosovo.
      To vam kažem iz iskustva
      A ti isti Kosovari vole da imaju stanove po Beogradu

  2. Izdaja svega srpskog je na delu. Kontinuitet vlasti Tita i Službi. Masovni bojkot da bi se zaštitila Srbija od zavere.

  3. Tesko da ce ih iko zaustaviti. Stvorili su optimalne uslove u svesti naroda. Na tome se radi 10god. u nazad…rade isti oni koji su nas bombardovali i koji nas bombarduju sada. Temu kosova je Vucic smlacio i obesmislio… Rakic mu je u Vladi Kosova znaci brani njihov ustav a ne Nas. Izdaja! Od kad je Srbije nije bilo veceg izdajnika od Vucica.

  4. Interesantno,,,kako ste vi zaklhucili da se za Kosovo niko ne bori…da je predano? Iliste placeni da huskate ljude i birace a toboze niste u ni u jednoj partiji. Pa niste na papiru,ali ste placeni da huskate lhude,da pozivate na bojkot i td. Stvarno ste pali tako nisko…..na izbore,u skupstinu pa tamo dajte predlog za resenje kada ste tako pametni i mudri. Kosovo je predano pre 20 gidina. A oco je samo borba za bolju piziciju…daj Boze da sacuva ! Zivela Srbija..dole lazljive objave!!!

  5. Koliko ja mogu da shvatim vlast priča o razgraničenju sa Albancima. Ja to podržavam. Čak mislim da bi trebalo podići „Kineski zid“. Do sada nisam čuo od vlasti da priča o liniji razgraničenja. Naravno da je ona sporna. Što se mene tiče to je važeća srpska granica. I za nju reba ginuti. Da li smo, ste, spremni? Ja nebi želeo, ali ako treba- tu sam!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.