Predata lista Ujedinjene opozicije sa više od 20.000 potpisa podrške i motom "Promena iz korena" 1Foto: Lidija Valtner

Predstavnici koalicije Ujedinjeni za pobedu Srbije predali su Republičkoj izbornoj komisiji izbornu listu „Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije“ sa potpisma podrške građana.

Ova koalicija kreće u kampanju i prvi veliki skup – konvenciju imaće u utorak u Nišu.

Tepić, koja je i nosilac ove parlamentarne liste, rekla je novinarima kako je preponosna na sve građane koji su potpisali listu i strpljivo čekali u redu za potpis.

„Idemo u kampanju sa naša četiri cilja, a to su pravedna Srbija, ekonomski patriotizam, čovek na prvom mestu i život iznad profita“, navela je Tepić posle predaje potpisa u RIK.

Na kutijama sa potpisima je pisalo „promena iz korena“, što će prema rečima Tepić biti jedan od glavnih slogana kampanje.

Koaliciju i listu  „Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije“ čine Beograd(Stranka slobode i pravde, Narodna stranka, Demokratska stranka, DZVM-VMDK,  Stranka Makedonaca Srbije, Pokret slobodnih građana, Udruženi sindikati Srbije „Sloga“, Pokret za preokret, Pokret Slobodna Srbija, Vlaška stranka).

Predaji liste, pored Tepić, prisustvovali su lideri SSP Dragan Đilas, DS Zoran Lutovac, Pokreta za preokret Janko Veselinović, Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović, vođa sindikata „Sloga“ Željko Veselinović i kandidat te koalicije za gradonačelnika Beograda Vladeta Janković.

Ova koalicija je peta po redu predala listu, pa će najverovatnije nastupati pod brojem 5 na izborima zakazanim za 3. april.

Predata lista Ujedinjene opozicije sa više od 20.000 potpisa podrške i motom "Promena iz korena" 2Predaja liste Ujedinjene Opozicije Foto: L.Valtner

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari