Predrag Vučetić predao RIK-u kutije bez potpisa

Dvanaesti pretendent za kandidata za predsednika Srbije

Ostavite komentar


  1. Svaka cast za mirovne misije i sto si tamo uradio. Ali cemu ulazenje u izbornu trku? Da li si razmislio da li si za taj posao?

  2. Sve neki anonimusi bi da budu predsednici a niko nikada za njih nije čuo ni da postoje. Smešno!

  3. Mislim da je 10000 potpisa malo,to se pokazalo i ovaj put.Ja bih podigao na 50000 potpisa podrške za svakog ko želi da se kandiduje!

  4. I ovaj put se pokazalo da za predsednika može da se kandiduje svako!Predsednik drževe je institucija i nebi smelo tako da bude.Broj potrebnih potpisa podrške za kandidaturu bi morao da se podigne!

  5. Zasto to tek sada kaze?Trazi i on opravdanje za svoju neuspelu akciju skupljanaj potpisa?

  6. За сада сви кандидати барем имају регуларно стечену диплому, што сад немамо. Ово је ипак мали корак напред.

  7. Čitam komentare i čudim se. Čovek je mlad, školovan, hrabar, ima i medalju UN, a vidi se da ima i duha. Svako bi rekao, svaka mu čast! A botovi, isti oni koji su glasali za sadašnjeg predsednika, istrošenog političara, sa ukradenom diplomom, pokušavaju da omalovaže jednog zamenika komandira koji se drznuo da bude protiv njihovog idola AV. Svako dobro, gospodina Vučetiću, bila mi je čast da saznam o Vama.

  8. Vi zaista mislite da prezentacijom ovog klovna , da ste ozbiljne novine a ne još jedan tabloid, kao nekadašnji sarajevski AS-žuta štampa.

  9. zoka

    13. mart 2017.

    Ako je Toma grobar institucija sa sve onim spodobama od ministara onda je i ovaj covek vise nego kvalifikovan za predsednika.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.