Ko su dva najozbiljnija naprednjačka kandidata za predsednika Skupštine Srbije?

Ostavite komentar


  1. Ne verujem da će predsednik skupštine biti Ana Brnabić. Ona nažalost nema kapacitet da poveže nekoliko suvislih rečenica. Vidi se da intenzivno rade sa njom ali ona nije taj kalibar.

  2. Sva pomenuta imena su imena jakih i uspesnih ljudi, ljudi koji mogu i zaslužuju da budu na vrhu.

  3. Ne verujem da će Ana posle mesta primera pristati na mesto predsednika skupštine. Može Ana više

  4. Selaković bi mogao da bude dobar izbor,disciplinovan,ne bi dozvolio nerede u skupštini a opet taluman da ne dozvoli da ga isprovociraju

  5. Stašu, Stašu!!! Dokazano ume da se slika. I da pokazuje plastiku na licu i ljubav za Vučića. Odlična osoba ako hoće da ponizi parlament. Hajde, dobro, ima on i neiskorišćenog Rističevića i Jovanova, glasne i sigurne igrače.

  6. U normalnim zemljama dan posle izbora formira se nova vlada a kod nas se čeka po nekoliko meseci.Većina građana je već zaboravila kada su bili izbori.

  7. A đe će vozači, kafe kuharice, keramičari, ugostitelji, starlete…Koji će oni ministarstva dobiti?

  8. „Evo imate Anu Brnabić, teško da će ona biti ponovo premijerka, ali je postala važan resurs ove zemlje, isto kao i Siniša Mali“

    To su oni za Vucica, resurs, potrosna roba.

  9. Brnabić teško čita i govori, pa ne ide.
    Ima mnogo adekvatnijih – Draginja Vlk, Marijan Rističević, dr Jelena Trivan, Danica Drašković, Ana Hrustanović, Kristijan Golubović, Branko Radujko, Dragoslav Bokan, Jovana Jeremić…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.