Predsednik Srbije zabrinut uoči primene odluke Kosova o tablicama: „Imam pitanje, to je nekakav aneks Briselskog sporazuma?“

Ostavite komentar


  1. kad god nema odgovor uvek postavlja pitanja i kad zna odgovor to je vucic

  2. Sada ocekujem da ce Srpska lista da istupi iz vlade Kosova. A nece, jer je u pitanju lova a toga se sektasi ne odricu, ali vole da zamajavuju narod

  3. A sta ima za Rucak za Sutra Zna li neko??
    Jel Uskoro Bicemo I Gladni i Smrznuti .
    Samo Da Znate.
    pozdrav za Sve koji ne Voze AUTO.

  4. Pa sta. Vecina srba na Kosovu imaju kosovske tablice i zive normalno. Niko ne ugrozhava neciji zivot zbog registratski tablica. Albanci u presevskoj dolini imaju srpske tablice. Dali se oni zbog toga osecaju ugrozenim?

  5. A sta nam kaze Milan Radoicic zvani “ poligraf “ sa terena . . . jel ‘ on procitao ( ako je i razumeo ) taj “ aneks Briselskog sporazuma “ . . .

  6. Po Rezoluciji 1244 imamo pravo na 999 vojnika. Koja je to naša pametna glava odlučila da to nije pametno za nas? Ali ode i Sever Kosmeta, pozivni tel.broj, Valač i koliko jos ustupaka na osnovu Briselskog sporazuna. Sada, gle čuda, na redu su tablice. Šta ste, gospodo, pričali u aprilu vezi sa tablicama… Tuzno je kad neko misli da zna, a …

  7. Sad ce Vucic da podigne borbenu gotovost vojske da se malo proseta pored granice tablice ce se zameniti a srbi ce po ko zna koji put da konstatuju da Evropa cuti ali da mi to vise necemo da trpimo do sledece prilike

  8. Ne zna više kako da laze naroddo je priznao Kosovo i da je kosovo nezavisna drzava
    Ako barem moze razmeniti Mitrovicu za Preševo pa da spasi nešto ako barem toliko brize za Srpski narod na Kosovu

  9. Kakvu ti imas glavobolju ? Nema Tranzita kroz Srbiju sa Kosovskim tablicama , ne ma put Drac -Nis . Zatvoriti Siptare u kavez I nedati I’m da privire kroz Srbiju . Obustaviti sve razgovore sa KIM , EU , Amerikom . Razlog ? Pa , ZSO ? Gde su ?

  10. Какав безвезњак и лош глумац. Способан једино за насиље над унутрашњим политичким противницима и незналица. Он сад јавно пита нас о ономе што он треба да ради, а са својим политичким оцем је ономад победнички правио бриселски споразум. Да се зајури са власти. Нема поштених избора ни слободних медија. Значи зове нас на улицу. Протести, протести и да се ова незналица и штеточина зајури, што пре.

  11. vuvic se zajebava a ponsaj ka da je u velikim brigama .
    ako mislis da na Kosovu udzes sa vojskom ,jer te je ocitao komandant Natov

Ostavite komentar


Politika

Makron jedno, Kurti drugo: Ima li Kosovo uslov za ulazak u Savet Evrope? 10

Makron jedno, Kurti drugo: Ima li Kosovo uslov za ulazak u Savet Evrope?

Kosovski premijer Aljbin Kurti poručio je, nakon telefonskog razgovora sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom, da će Pariz podržati članstvo Kosova u Savetu Evrope bez dodatnih uslova. Dok je Jelisejska palata saopštila da je Makron u razgovoru sa Kurtijem istakao „značaj koji Francuska pridaje tome da dođe do brzog i nepovratnog napretka u uspostavljanju Zajednice opština sa srpskom većinom“.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.