Predsenik Gradskog odbora SPS u Vranju demantuje da je pokrenut postupak za njegovu smenu 1Vranje Foto: www.wikipedia.org / Wlodzimierz

 Reagujući na vest da je većina članova rukovodstva Gradskog odbora SPS u Vranju potpisala peticiju za smenu predsednika Zorana Antića, a koju je objavio portal Info vranjske, sam Antić je u izjavi za Danas to nazvao „teškom izmišljotinom“. 

– Ni jedan od navoda u toj dezinformaciji nije tačan. Nastavljamo normalno da radimo i pripremamo se za izbore – bio je kategoričan Antić. 

Informacija Info vranjske, u kojoj se novinar poziva na „pouzdane izvore iz redova socijalista“  navodi da su peticiju protiv Antića, a koja je upućena predsedniku socijalista Ivici Dačiću i drugim funkcionerima iz vrha SPS, navodno potpisali najbliži saradnici Antića, uključujući i Branimira Stojančića, Miroljuba Stojčića eks gradonačelnika, kao i neki većnici u gradskoj vlasti u kojoj SPS participira kao deo koalicije oko naprednjaka. 

Nakon što su 2016.na lokalnim izborima izgubili višedecenijsku vlast u Vranju Antić je nudio ostavku na mesto predsednika gradskog odbora ali ona jednoglasno nije prihvaćena. Pored ove funkcije Antić je sada i državni sekretar u Ministarstvu za rad, boračka i socijalna pitanja i član je naj -užeg rukovodstva SPS. 

                                                    

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari