Predstavnici SPS, Metle 2020, UDS i monarhista o svojim ciljevima nakon izbora

Ostavite komentar


  1. Veoma me je prijatno iznenadio Žika Gojković, veoma zanimljiva opcija… Monarhija zašto da ne

  2. „Dr“ Markovic nije naucio nista ni iz kvizova u kojima je kao dete ucestvovao…

  3. Gledao Sam sinoc emisiju „Upitnik“ na RTS. Gost je bio i predsedink Pokreta za obnovu Kraljevine Srbije Zika Gojkovic. Prijatno me je iznenadio taj covek. Medjutim, odvratno mi je bilo ponasanje voditeljke Olivere Jovicecic prema tom coveku. Cim je poceo da prica posle dve tri njegove izgovorene recenice gde je covek pokusao da objasni zasto bi Srbija kao monarhija bila cenjenija u svetu voditeljka ga je naglo prekinula a kasnije kad god je pricao o Srbiji kao monarhija ona mu se ironicno smeskala u lice I to je zabelezila kamera vise slikajuci nju nego tog coveka koji je govorio. Ocigledno je da je ona protiv Srbije kao monarhije ali zaista nema smisla da tako ponizavajuce reaguje javno u emisiji prema coveku koga je ona pozvala da ucestvuje u njenoj emisiji i koji se odazvao njenom pozivu. On je veoma razumno govorio, lepo se i kulturno ponasao a njeno takvo ponasanje je zaista bilo najblaze receno nekorektno jer voditelj mora da ima postovanje prema svim ucesnicima u razgovoru i da ne pokazuje svoje simpatije i nesimpatije prema ucesnicima razgovoru. Takodje pre nedelju dana imala je istu emisiju „Upitnik“ sa temom coronavirus i dalje mere drzave i Ivica Dacic je poceo da prica kako drzava treba da se otvara, da ljudi pocnu da rade a ona ga je usred njegovog govora prekinula i obratila se Dr Konu da on kaze sta misli o ovome. Kao da je taj Dr Kon neki nas Bog pa je njegova rec zadnja i njegovi misljenje jedino vazno. I to je bilo onako vrlo neumesno i neprijatno od nje. Jer nije ona ta cije je misljenje vazno u toj emisiji, ona mora svim ucesnicima u emisiji da dozvoli da kazu ono sto misle. Ako je njoj bitno da pokaze sta ona misli o necemu onda treba da se bavi politikom a ne da koristi zato Javni service koji svi gradjani Srbije finansiraju.

  4. Svima je jasna strategija ovih stranaka. Da uđu u državni aparat, pljačkaju državne institucije i preduzeća, uposle svoje prijatelje i rodbinu i uživaju na grbači naroda. To je njihov jedini cilj. Počeli su već i da se nasleđuju na funkcijama (Šešelj, Krkobabić) pa nema ništa lepše, odgovornost nula a lova kaplje. Usta puna patriotizma, kad treba podigni tenzije sa hrvatima, Kosovom da se pokriju afere. Za to vreme, opozicija umesto da štrajkuje glađu ispred tužilaštva i policije i postavi pitanje – kako je moguće da policija ne dođe na poziv građana – provodi besmislene mesece i godine.

  5. … i svakom punoletnom po 100.000€, privatno ostrvo i izlet na mesec. Obećanje, ludom radovanje. Doduše, ni potpis na Sporazumu sa narodom ne vredi ni pišljiva boba. Nije validan jer narod nije potpisao a ni notar ga nije overio.

Ostavite komentar


Politika

Đilas poziva deo opozicije da promeni odluku o izlasku na izbore 10

Đilas poziva deo opozicije da promeni odluku o izlasku na izbore

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas da će se uključivanjem predsednika Srbije Aleksandra Vućića u izbornu kampanju za lokalne izbore nakon 16. maja "ponovo voditi funkcionerska kampanja" uz zloupotrebu državnih resursa i medija i pozvao sve koji su se opredelili za učešće na izborima da odustanu od te odluke.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.