Predstavnici SZS predali RTS-u dokaze da Stefanović nije završio fakultet

Ostavite komentar


  1. U ovom slucaju ministarstvo prosvete treba da postupi na isti nacin kao u slucaju rektorovog sina u kg. S tim, sto je ovde situacija znatno teza.

      1. Stefanovic dirao Djilasa za stecenu imovinu a ovaj mu sad ovaj vraca za diplomu

        1. Stvarno, Kolumbo, otkrio si Ameriku. Hajde propala botino, nemoj vise pisati, ne ide ti.

          1. Dušo pošto sam Botina i to ne sa malim slovima
            Objasni mi onako pametno šta ce Obradovic kod Palmera

        2. Greska i obrnuto. Cim je Djilas izasao sa optuzbama, digao se Stefanovic sa izmisljenom pricom o poreklu imovine i tuziocima. Voda ulazi u usi doktoru

          1. Svaka cast vas inzenjer vazduhoplovstva je stvarno vrh. Nadam se da ne sedi u redakciji i kontrolise komentare,ili vi to radite za njega. Ako je mogao da kontrolise medije i otpusta novinare koji mu nisu po volji moze i ovo.

        3. a sta ce vucic sa srederom,sto placa klintonu kampanju,sto placa blera,sto podrzava haradinaja,sto je stefanovic izvestavao usa o svakom potezu sns-a

  2. Nema od ostavke ništa, i za pisanje ostavke ministar bi trebalo da je dovoljno pismen, što ovde nije slučaj. Možda bi mogao da zamoli kolegu „doktora“ Sinišu Malog da mu pomogne u pisanju ostavke.

  3. Strasno je do koje mere je sve uruseno u Državi Srbiji. Megatrend Univerzitet treba zatvoriti je se tamo sve bazira na laži i prevari pocevsi od ne postojeceg doktorata sada opet Rektora Mice Jovanovica. Treba samo procitati memoare/udzbenik doticnog u kome se hvali kako je svercovao zlato i bakar ia Srbije za vreme Milosevica. Verovatno se neka zlatna poluga slučajno zadrzala kod njega. Taj čovek je deo ozbiljne kriminalne grupa i svojim ‘Univerzitetom’ urusava visoko skolsko obrazovanje u Srbiji.

      1. U pravu si.Treba da znamo onda i za nezakonito trgovanje sekundama.

    1. Ima.
      RTS jE javni servis svih gradjana i ja ga placam i zelim da cujem to na informativnom programu RTS !!!

  4. Ponesite vi vaše diplome da vidimo sve pa posle pričajte o drugima.

    1. Zoran Lutovac – doktor politickih nauka
      Vuk Jeremic – fizika na Kembridzu/master na Harvardu
      Dragan Djilas – vazduhoplovni inzenjer
      Bosko Obradovic – profesor srpske knjizevnosti
      Borko Stefanovic – dipl. pravnik

        1. Nasuprt njima stoji ekipa: Toma-diplpma, S. Mali, N. Stefanovic, Dr Martinovic, prof. Atlagic, Dr M.Obradovic, Vazduhoplov,Simonovic,Jutka, Laban, faraon iz Leskovca-odgajivac stiglica, Cevabdzija iz EPS-a, ……..

      1. Ajoj, pa ovo su neznalice sa diplomama. Pobrojani ionako ne vrede ni dve pare adiplome? Pa neka ih okace macku o rep.

        1. Kato ti si suton uma. Javi mi se ako ti treba 1000 evra da kupis spicaste cipele i pocepane farmerice. Taman ti ostane za neko letovanje. Dobijes i bukvar dzabe. Cmok!

    2. Zoko, zlato, puci cete kao tikva. Imate fake diplome, trazi zlato posao na vreme, nema vise od botovanja nista. A svi iz SZS imaju diplome, i to kakve!

    3. Čiju diplomu želiš da ti pokažemo. Ajde sve diplome na sunce pa da vidimo botu ko je šta učenjem stekao a ko dobio na poklon. Od Nikolića do Stefanovića nemate dva čoveka sa pravim diplomama. Ministar finansija vam je plagijator, ministar policije kupio diplomu. Sramoto ljudska, kome ste vi dali da vam vodi državu.

  5. „i poručio da je ideja SZS da „stvar isteraju na čistac“.“

    Lepo od vas. Nego, da li to uključuje i one u vašim redovima koji su završili (ili „završili“) isti „fakultet“?
    I ako neko nekog od „vaših“ optuži za plagijat, da li ćete reagovati kao Naprednjaci ili ne?
    Ili, recimo to ovako – jedna stranka iz SZS na prilično visokoj poziciji ima doktora nauka koji je sa jednog državnog fakulteta najuren zbog sumnjivog načina kako je stekao doktorat (upućeni znaju o kome je reč – mala pomoć – ne tako česta kombinacija imena i prezimena, a ima još jedan sa istim imenom u istoj partiji, takođe visoko pozicioniran i daleko više javno eksponiran)

    1. I? Sta jel to Nesu oslobadja odgovornosti? Lazete, kradete, gadite mi se. Slavicu kada puknete. Molim SZS da konstantno podnosi prijave, pojavljuje se ispred Rts. Opravdajte nase poverenje.

      1. Nešu oslobađa odgovornosti??? Gde si to pročitao? Lepo, samo hoću da znam da li će se ponoviti ista priča kao kad je i Šapić provaljen za plagijat. A to beše u vreme kad su svi zajedno bili u DS-u. Zdušno su trubili o Neši i Gazda Mići (kao što i treba, da se razumemo), a kad provališe i „njihovog“ onda – tišina. E, to je ono što hoću da znam – da li će štititi plagijatore u sopstvenim redovima ili neće.
        P.S. Izgleda da me, iz tebi znanih razloga, smatraš za bota i/ili simpatizera SNS. Nisi svestan koliko si daleko od istine.

    2. Kaze mi drugar sa megatrenda, sin diplomate-pa mi na ispitu smemo da „koristimo“ knjige!! ja gledam, mislim sali se. A on mrtav ozbiljan. Kuku,kuku!

  6. То се дешавало за време ваше власти! Зашто нисте спречавали такве да докторирају? Све што ви нисте урадили хоћете сада да неко други надохнади! Не може баш све! Ви сте све наопако поставили и сада нападате неке који немају везе са тим!

    1. Ne razumem vas komentar. Ako SZS tvrdi da ministar policije nije završio fakultet a ima doktorat sve sto ministar treba da uradi je da pokaže diplomu. Vrlo prosto. Zar je vama sve jedno ako je neko na celu organizacije joj treba da sprecava kradju, kradljivac. Dali biste dali pare lopovu da vam ih cuva.

      1. Sta da pokaze, nema nista. Samo lovu i dil. Kakva diploma? Jel bilo ko normalan u ovoj zemlji?

        1. Procena je da u EPSU ima oko 1000 radnika sa kupljenim diplomama. To svi znaju nista ne rade niti sme neko da im da da nesto rade.
          Isti slucaj je u MUPU autobusima su dolazili na Megatrend i Union po diplomu.
          Sramota sta ceka ministar prosvete sto ne podnosi ostavku za nakazu od obrazovnog sistema

    2. Uskoro će decebija vladavine vašeg bogoca. Kako se može kruviti neko od pre 10 godina za TRENUTNO stanje u ovo kvazi državi? Zašto ne radesvoj posao i ispravljaju?

    3. Dosta. Ko je iz prosle vlade plagirao diplomu? Niko! Sram vas bilo propali botovi.

    4. Gospodine ovde se radi o tome da postoji osnovana sumnja da se na najvišim i najodgovornijim državnim funkcijama, na mestu potpredsednika Vlade, ministra unutrašnjih poslova i člana saveta za nacionalnu bezbednost nalazi čovek koji je na kriminalan način, falsifikovanjem, došao do diplome o završenom fakultetu. Ali za vas izgleda to nije važno. Vama je bitno da odbranite „najvećeg sina naših naroda“ i njegovu Srpsku Naprednu Sektu. Ako je Nebojša Stefanović učinio krivično delo za koje ga optužuju kakve veze ima da li je to bilo u vreme bivše ili sadašnje vlasti?

  7. Možda će sad ispasti da nije diplomirao iz Megatrenda nego iz Turbofolka. A da ima neku diplomu, to vam ve 100%. Megatrend, Turbofolk, Kukuruz sve je to isto. Hajd’ da se ne sitičavimo sad…

    1. A zasto prvo oni ? Oni nisu na vlasti i ne uticu na moj zivot. Ne hapse i pljackaju po Srbiji. Ako budu dosli na vlast ispitacemo i njihove diplome. Ali sada je vreme za ove strvinare da dokazu odakle im diplome.

    1. Pre ce biti da „vazduplohov“ i „aerodrum“ odobravaju komentare.

  8. Ovi nisu normalni naravno da su članovi SNS završili svoje fakultete i željni da pokažu svoja znana koja su stekli ali im nedaju da se napredaju lopine i korumpirani funkcioneri DOS-a koji misle da naplate nekome radno mesto, e pa to se dok je SNS-a neće desiti.

    1. Hahahahahaha…. Higija, da li si ti svestan svoje nesvesti ??

  9. Ukinuti sve privatne univerzitete i fakultete i sve diplome ovih tzv. institucija proglasiti nevazecim. Svi koji rade u drzavnim/javnim institucijama – automatski otkaz.

    1. Tako je. U Zastitnjku gradjana rade sa diplomama privatnih fakulteta. Za koje nisam ni cuo, a mislim ni oni. E to je Srbija

  10. Da je bilo sjajno nije. Ali poslednjih sedam godina je pakao. Vi ste zlo i naopako. Sve obrnuto od normalnog. Lopovi, prevaranti, psihopate…..Dan kada odete u Srbiji ce svanuti.
    A Slinavog ne mogu da komentarisem. Neka tuzilastvo i lekari urade svoje.

  11. Sećam se kad su ovi isti pričali za Vučića isto…Vučić ćutao,oni se ohrabrili,pa navalili još žešće,kad odjednom hladam tuš…Vučić im pokazao indeks a ono prosek 9,9,a oni govorili sve šestice…i od tad ni da spomenu to,da ne bude i sad tako?Hladan tuš.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.