Preletačević odbio poziv DJB

Ostavite komentar


  1. Ovo je jos jedan ocajnicki pokusaj da se skupi dovoljno glasova da se predje cenzus. Ali ce gradjani itekako prepoznati ove njihove pokusaje da tu apsolutno nema interesa gradjana vec samo njihovog licnog interesa da se docepaju mesta u skupstini.Makar stolice ako ne moze fotelje.

  2. Jasno je da "Beli" uopšte ne misli da se ozbiljno bavi politikom i da od avega pravi namerno satiru i farsu.Međutim, i pored toga ima ozbiljnih stranaka koji to pokušavaju da iskoriste.

  3. "Beli" ne odustaje da od politike i izbora napravi satiru.Međutim i ako je to većini jasno, neke ozbiljme partije i nedostatku drugih ideja to pokušavaju da iskoriste, ne bi li prešle cenzus i nekako se održale u političkom životu.

  4. Znači da politiku i dalje shvata kao komedijašenje.Izgleda da ako bi se ozbilno predstavio i da zaista želi da doprinese boljem životi ljudi u Srbiji, da mu niko ne bi verovao i da se toga plaši. Na stranu su razlozi zbog čega dobija uvek solidan broj glasova i uzroci za to.

  5. Preletačević možda jeste neozbiljan, ali sasvim dobro zna ko vredi a ko ne na političkoj sceni. Raduloviću ostaje jedino da se udruži sa Dverima, više nema s kim.

  6. Pa šta je Radulović očekivao nego da će ga Preletačević odbiti o bilo kakvoj saradnji. Svestan je Preletačević da je ga se Radulović setio pred izbore samo da bi nekako preskočio cenzus.

  7. Опозиција у Србији је слаба. С једне стране , због њихове слабости, а дрскости АВ, видим у Прелетачевићу будућег вођу и председника Србије. Живи били па видели.

  8. Nije mi jasno što naši političari uživaju u tome da rade u korist svoje štete! Radulović opet pravi greške kao i za predsedničke izbore, kao i za ponašanje u Skupštini, kao i…
    Treba da vodi račina o tome ko su njegovi potencijalni glasači. Treba da zna da su to oni koji očekuju odgovorno i dostojanstveno ponašanje, jasnu strategiju i ostvarljiv program.
    A takvi glasači sigurno ne prihvataju predizbornu koaliciju ni sa Preletačevićem, ni sa Obradovićem, niti sa bilo kim iz Koštuničine ili Tadićeve škole.
    Umesto da pokaže snagu pokreta DJB, iznošenjem programa i načina realizacije tog programa, on pokušava nemoguće i neprihvatljive, i nepotrebne koalicije.

  9. Meni su ovi likovi gori od onih na vlasti. Nisu problem likovi koji su na vlasti i rade to sto rade i kako rade. Problem je sto ih niko ne skida sa tih polozaja na kojima se nalaze. A zasto ih niko ne skine? Zato sto nema ko. Svi tvrde pazar i od tog njihovog filozofiranja jedino AV, sa svim svojim drugarima, zadovoljno trlja ruke! Sramota da vas je sve vas iz "opozicije"! Gori ste od ovih koji nas vode brze jace bolje!

  10. Normaaalno !! Manji potok se uliva u veći ! Ako BELI u vrhu liste bude imao po jednog profesora, ekonomistu, inženjera, pravnika, osvojiće preko 10% na nivou Beograda, au Mladenovcu 30%

  11. Госпон Бели,хитно да промените профил на Фејзбуку.То јест да на лице ставите маску.Онда ће вас звати и најача,"најнапреднија и најпристојнија"странка у Пашалуку на води и Региону.Јер ће у вама видети главног "клинца" са савамалског булдожера.Бело одело је настало од кристалног креча спалог са две "шупе".Ипак морате бити образиви јер постоје Инаугуранти који под "клинцом" подразумевају велики-мушки комплимент.То јест воле да муљаве у муљу и да се туширају на звучним фонтанама!!!

  12. Pojava Belog je lakmus papir koji ukazuje na lose stanje na politickoj sceni, za sve dalje od toga plasim se da ovaj pokret nema kapacitet. Dobro je i da je njegova pojava na politickoj sceni prodrmala mlade koji su mozda po prvi put izasli na glasanje, ali postoji i kontra efekt jer ti isti novi glasaci mogu lako da postanu beli listici jer kao sto rekoh u prvoj recenici nema tu dovoljno kapaciteta za ista konstruktivno, a na dobrom humoru i zdravom sarkazmu nista ozbiljno ne moze da se izgradi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.