Prepiska Tanje Fajon i Ane Brnabić na Tviteru zbog naslovnice NIN-a

Ostavite komentar


  1. Uh dobro je, Chrushik forgotten!
    Ovo je tema za stradiju i sorabove!

  2. Polako ali argumentovano i sigurno, vodostaj EU raste!
    Pripreme za evakuaciju su u toku!

  3. Pa precednik je bio na sajmu naoruzanja i tamo je uslikan , sta tu ima? Cemu ova SNS histerija ??? Covek se divi snajperu .Da su ga snimili s ledja snajper se ne bi video .A i on… sta se guzi u prvi red, a jos poveo i Dodika, ako misli da snajper moze, ne daj Boze, i da opali ? A da, pa on rece da se ne boji nicega i da se bori za Srbiju i srpski narod, eee pa narode…..

  4. Jutros je u celoj Srbiji Osim Beograda osvanuo NIN sa fotografijom na naslovnoj strani. Neznam kome treba da siri dezinformacije da na naslovnici nema fotografije. Nema ali samo u Beogradu, ostatku Srbije i te Kakao ima.

    1. Pa sta???
      A kako ti zivis na tom jugu srbije???
      Imas platu od 500 jurica??
      Mnogo se brines za sliku ???
      Je si li kupio novine i citao??

  5. Stara fotografija koju je objavio prvi Tanjug. To naravno propagandista rezima (to joj je jedini posao) ne spominje. I na fotografiji nema nista sporno sem neciste savesti SNS-ovaca.

  6. A,da li si ponela pod miskom i vase blatoide kojih imate na pretek?Sta ti mislis,da oni ne znaju za ono,oko predsednice Hrvatske?Varate se.Pa,nisu svi kao ovi vasi sendvicari.Inace,sve ovo je kao u obdanistu.“Tuzibaba Jeca,uhvatila zeca,tralala“.

  7. Ova fotografija je zaslugom SNSovaca vidjena vise puta nego da je objavljena u NINu. Koga vi farbate?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.