Pretnje SNS TV Šabac

Serijal o kriminalu bolna tačka naprednjaka

Ostavite komentar


  1. TV Sabac je medij Nebojse Zelenovica, to i vrabci na grani, u Sapcu znaju. A ta klinka i cela njena porodica dobijaju iz budzeta grada ogroman novac, a to mora da se opravda. Naravno, lazima i izmisljotinama. I zato podrska gospodinu Pajicu koji je najavio tuzbu.

    1. Tebi su očigledno čast i moral odavno amputirani, a na njihovo mesto postavljeni informer i telegraf…

    2. Pozdrav gospodo , imam samo jedno pitanje za vas cije su mediske kuce PINK , HEPY STUDIO B , B-92 JAVNI SERVIS SRBIJE, HVALA NA ODGOVORU

      1. Nisam iz Šapca ,ali pozdrav slobodnom gradu koji je odoljevao SNS vladavini.Borite se i dalje za slobodu medija , govora.Borite se i dalje protiv ovog zla i diktature.Vas eciti opozicionar,Milivoje Babić

    3. „Vrabci“? Botovska pismenost. Ali dobro, ova bar pogađa padeže, za razliku od Glišića. 😀

  2. TV Šabac je slobodan medij svih slobodnih građana Srbije i svih poštenih i vrednih patriota koji žele dobro svom gradu i svojoj državi. TV As je plaćenička televizija kriminalne organizacije SNS koja godinama uništava našu državu, pljačkajući novac iz budžeta i koristeći ga bez saglasnosti građana Srbije za svoje kriminogene potrebe. Zato uvek punu podršku treba dati istini, a o lažnom doktoru Pajiću ne treba uopšte trošiti reči. PS: Zamolio bih gospođu Perić da bar nauči kako se piše na srpskom jeziku imenica vrapci u množini sa slovom p, a ne sa slovom b kako je napisala.

    1. O tome koliko je TV Šabac slobodan medij vidi sve po njihovim vratima ili na njihovom sajtu. Nekoliko meseci u gradu su gradjani protestvovali ispred zgrade opštine a na toj slobodnoj i nezavisnoj TV nije bila ni jedna jedina reč. A kada je istraživačko novinarstvo u pitanju to je tek posebna priča. Novinarka o kojoj je reč u tekstu, je poznata po tome što krade priloge koleginica iz dopisništva RTSa samo promeni slike/snimke u prilozima.

      1. Apsolutno iznosis neistine! Svaki put su izvestavali o tim protestima gradjana! A ti gradjani su ,sto posteno ne kazes, clanovi sns-a koje ste skupljali i dovodili da protestuju ispred Opstine i to u radno vrene?! Verujem da su primali cele plate iako nisu radili! Inace i broj „gradjana“ koji su protestovali svaki put je bio „impozantan“, 100, 200 tesko da vas je bilo vise! Takodje govornici su bili izuzetni biseri sa vrhuncem kad je cuveni ,veoma obrazovani Misa Vacic govorio tj. pretio i derao se! Nekad je bolje cutati nego pisati neistine.

  3. Imam samo jedno pitanje za VLAST SRBIJE. Kad se zna da su „pojedinci“ krsili izborna pravila, pa se izbori ponavljaju, evo treci put, ZASTO TI KOJI KRSE PRAVILA NISU IZVEDENI NA SUD? Dokle god nema odgovornosti pocinilaca dotle imamo haos u celoj drzavi.

  4. Od ovih nas samo Evropa moze spasiti.Ovo je strasno .Ovolika mrznja prema neistomisljenicima,kriminal .Dodje mi da prodam sve i odem iz ovog bolesnog okruzenja.Narode jel ti lepo sa 330 eura mesecno.Nedaj boze da mi deca ostanu ovde.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.