„Priča o ponovnom uvođenju vojske podgreva se uvek kad posrnuli režim želi da skrene pažnju sa važnijih tema“

Sagovornici Danasa o Vučićevoj najavi obaveznog vojnog roka

Ostavite komentar


  1. Pa i nije bas podgrevanje,nece niko profesionalno u vojsku jer su plate smesne,taksista ima platu kao pukovnik. Ovako ce besplatno da se ogrebu o tudju decu.

  2. Onda u redu.Predajte se,što pre u EU i NATO,ne zamajavate se silnim partijama i pokretima.Biće to dobro organizovani zapadno balkanski region Evrope.

  3. Nemamo ni redovnu helikoptersku službu hitne pomoći (Mađarska je potpuno pokrivena 24 sati, svi urgentni centri imaju heliodrome) a ne koristiti za to policijske i vojne helikoptere. Ako ide u penzijski i radni staž ( tih 90 dana i ostali dani provedeni u rezervi – neka i nama koji smo časno odslužili i 90 dana proveli na“ vojnoj vežbi“ da se prizna u radni staž (koliko mi je poznato u NATO zemljama ide staž sa koeficijentom 2)….

  4. „Posrnuli režim“a dobili opet na izborima,kakva li je opozicija ako su ovi loši. Kako stvari stoje izgleda da stvarno „bez kralja,ne valja“.

  5. Iz greske u gresku na svim poljima.Jel umete vi da razmislite ili samo srljate ili je to vasa tipicna osionost.Slogan za nasu decu vam nikad necu oprostiti jer ih sistematski unistavate.Deci treba ponuditi izbor a ne sve s pomoc stapa i kanapa i jos na silu.Sve ste upropastili i skolstvo i zdravstvo i privredu i sredinu u kojoj zivimo…

  6. Dakle vojnik za 90 dana a pukovnik za dve nedelje. Još kad se završi „generalska škola“ biće i instant generala za cele tri nedelje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.