Pristalice SZS pokušale da uđu u Skupštinu grada Beograda

Ostavite komentar


  1. Sad sam pogledala amaterske snimke, ne mogu da se opasuljim – GDE SU ONI HTELI DA UDJU, U SKUPSTINU GRADA ILI U NEKI HAREM??? Ja ovoliko nasminkanih i agresivnih zena u jednoj ustanovi nikad videla nisam??? Uostalom, Radojicic je „GRADONACELNIK“ I DUZAN JE DA PRIMI GRADJANE, NIKAKVE SENDVICARKE NE SMEJU DA IH U TO SPRECAVAJU.

    1. Među “sponatano“ okupljenim ženama zaposlenim u Gradskoj upravi, koje svojim “tijelima“ brane unapređene šešeljoide, prepoznah i Načelnicu gradske uprave. To je po funkciji u Gradu, odmah iza gradonačelnika, drugo najvažnije mesto. Postoji li još neka zemlja u svetu gde je moguća ovakva nadrealna situacija?

  2. Onomad u Nisu Vucic rida i place i uvek sam znao da je kukavica. On se oseca sigurno samo kad masa stoji pored njega. Ali da zene, lepo doterane, primaju platu iz budzeta, postavi ispred gradjana koji zele da se obrate osobi koja je kobajagi gradonacelnik,nisam verovao. Ja sam spreman!!! 13. aprila, kom opanci, kom obojci. Uz bozju pomoc oterajmo diktatora!!!!!!!!!!

    1. Teror SzS neće proći. Ako ste se spremili da izazovete fizičke sukobe i krvoproliće, imajte na umu da batina ima dva kraja. Niste vi nikakvi borci za demokratiju, vi sprovodite teror manjine nad većinom , a NATO vam je veoma zahvalan .

      1. Da le ovaj Vas nick referenca Vase pameti koja je,sudeci po napisanom ispod njega,zaista bivsha?

      2. Gorih nasilnika od radikala sadašnjih i bivših nije bilo. Bio je jedan i veći i jači pa je prošao kako je prošao.

      3. Opušteno, eks. Vučko ce da izgubi na izborima, samo da se stvore uslovi. Dotle, pritisak na medije, bez nasilja. Jedino ako smatrate da je nasilje govoriti istinu. Sns, tacnije, jedan čovek je uzurpirao sve. Vesic je samo potrcko i bukac, juce Ds-ov, danas Sns-ov. Stvoricemo uslove da takve odstranimo iz politike. Naravno, bez nasilja. Ovaj cirkus koji pravi Sns, vratiće mu se kao bumerang. Na izborima, dakako.

  3. LJUDI, GLEDAM ISTOVREMENO I N1 I TV PINK…I LEPO VIDIM *SIRU SLIKU* TJ. PRAVU SLIKU OVO JE SRAMOTA STA RADI TV PINK I STA PRICAJU OVI LJUDI U STUDIJU… DVA PARALELNA SVETA. LJUDI, OVO JE MRAK!!!! ZASTO NAM OVO RADE? ZASTO? I ALEKSANDAR VUCIC ZNA SVE OVO. SIGURNA SAM. PREDSEDNIK SVIH GRADJANA ! PINK LAZE. TACKA,

    P.S. OVO KOPIRAM NA SVIM PORTALIMA.
    PINK.RS MI NE OBJAVLJUJE KOMENTAR…

  4. Možda je korisna informacija, da odnedavno funkciju obezbeđenja gradskih zgrada na Trgu Nikole Pašića 6 i Stari dvor, ne radi kao decenijama do sada MUP RS, nego firma Dobergard (o vezama ove firme sa Visokim Bratom i vaš list je nedavno pisao). Pošto se radi o slabo plaćenim (uglavnom) starijim ljudima, ova AFŽ SNS brigada je bila neophodna kao pomoć u sprečavanju prodora zle opozicije u zgradu Starog dvora…

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.