Prištini nedovoljna „poligraf pravda“?

Zvanični Beograd ćuti o najavljenoj međunarodnoj poternici za Milanom Radoičićem zbog sumnje da je umešan u ubistvo Olivera Ivanovića

Ostavite komentar


  1. Ne sekiraju se oni za stradanje Srba zbog loših odluka naše vlasti (i njihovih predstavnika na Kosovu) već da Radoičić (kada bude dostupan zvaničnoj istrazi) ne progovori o glavnom nalogodavcu. To što bi on stradao kao, eventualni, glavni opsumnjičeni ni po jada (kao i za ubistvo Đinđića, uhvaćen je neposredni ubica ali pravi krivac, nalogodavac, nije) …

    1. Pa dobro, prosvetli nas i kaži ko je nalogodavac ubistva Đinđića.
      Da li je on (za sve kriv) Aleksandar Vučić ili se šeta svake subote po Beogradu.
      P. S. Odavno sam predložio da se Rada Trajković pojavi pred sudom u Prištini i svedoči o umešanosti Radoičića u ubistvo Olivera Ivanovića ili u suprotnom da Radoičić podnese tužbu protiv Rade Trajković za neosnovane klevete kao i protiv novina koje te klevete objavljuju jer je „Bjelodano jasno“ čim neko pomene Srpsku Listu 555 puta, da je to u smislu, sva je prilika, skorašnjih prevremenih izbora u R. Kosovo, to se i vidi što je Marko Jakšić pozvao mitrovčance da se drugog februara pridruže protestu: „1 od 5.000.000“ na šetnju u Kosovskoj Mitrovici posvećenu pokojnom Oliveru Ivanoviću.

      1. Niko nije rekao da je Vucic nalogodavac. Ne znam zasto izvlacis takav maliciozan zakljucak? Ali da su oni davali neke signale da ce se to desiti (radikali), davali su. I tu nema rasprave ni malo. Samo me zanima, ko je taj sto seta, a nalogodavac je Zoranovog ubistva? Ajde ti nas prosvetli, ako smo mi vecu toliko dubokom mraku. Za ovog lika takodje ne znam da li je umesan u ubistvo Olivera (iskreno se nadam da Srbi nemaju nikave veze sa tim), ali da je mutan, mnooogo je mutan.

        1. Mozda Gospodin is Peci zna ko je ubio ili cuo od Komsije? Pokojni Gospodin Ivanovic je bio covek koji je rekao sve sto se desava u Leposavicu, Zubin Potoku i u Mitrovicu, on je znao dobro ko operise sa Kriminalnim grupama i tako su ga ubili, pricao je mnogo jasno da “ Ne plasim se Albanaca nego Srba“ To znaci da je neko pretio njega i on je znao ko je taj covek i verujem mnogo da njegova zena zna vise i zbog toga je vas Mali Milosevic-Vucic uzeo nju blizu da ona ne prica. Isto su ubili i Djindjica da bi bio on ziv sigurno Srbija bi bila snaznjia. A i nasi politicari su kopirali vase i poceli su sa atentatima nad Albanskim politcarima.

      2. Miodraže, brani šefa svoga, kako znaš i umeš! Svom percepcijom svojom, i na javi i u snu, i u laži kao istini. Bog će te pogledati kad za to dođe vreme. Tvoje vreme.

  2. Evo kako nas je sveznajuci doveo u situaciju da moramo da CUTIMO. Unapred je abolirao Radoicica i izjavio „tvrdim da nije kriv za ubistvo, niti je u to umesan“.Sad kad se izda poternica Interpola skrivace se u Srbiji i vlast ga nece izruciti jer „ne veruje kosovskom pravosudju“. Ore nekoliko godina ta ista vlast naterala je sudije da poloze zakletvu na kosovskom „Ustavu“. Kad sve saberemo sad je jasno zasto je tolika borba oko ulaska KiM u Interpol. Kako bih bio srecan da mogu da kazem; Ni jednog Srbina ne izrucujte OVK banditima, ali, savest mi govori da svakog ubicu treba privesti pravdi, ma cija ona bila.

  3. Simicu jos bi ti bio u kladionici da te Oliver noje uzeo u stranku ali ti di obicns kuksvica i paroljubac siptarski. Vrapci na grani znaju da je MILAN RADOJICIC krimos ucestvovo u ubistvu Olivera a i da ima dokaza da je bio jsko besan.kada se Oliver kandidovao. Ko je ubio decka u Mitrovici o zasto je Radojicic pojacao obrzbedjenje oko svog restorana. Zato sto je otac decka setao blizu restorana pistoljem. Sta mislite zasto? Koliko ljudi ima na dusi Radojicic,znam da je dve godine proveo u zatvoru u Gnjilanu. Pod hitno ga izruciti Ptistini bez Vucicevog poligrafa. A bio je k na druga mesta. Hvala na objavi komenyara.

  4. Zasto Vucic ne pravi poligraf za sebe i za onog osumnjicenog ali da bude otvoren za javnost kad se intervise u Poligraf ako su tako cisti i nevini? E dragi Komsije nece to nikada, on ima krivicu takodje kada je pravio metu na pokojnog Gopsodina i sada kaze da poligraf je rekao da on nije kriv, pokazi snimce ili cuti zauvek.

  5. Sve važne Srbe , ili bolje rečeno najveći broj važnih Srba političara i vladra , ubili su sami Srbi , od Karađorđa , preko oba Obrenovića , do Đinđića i Ivana Stambolića . Manji broj su ubili drugi , mada su i tu bili umešani Srbi ( slučaj Krcun ) . Čak bi se i za ubicu kralja Aleksandra moglo reći da su mu preci , verovatno bili Srbi . U tom slučaju ni jednog važnog političara i vladara ne ubi niko drugi , već Srbi . Ivanović bi tako bio prvi srpski političar kog nije ubio Srbin ( ako su ga ubili Albanci ) .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.