Ko sve dolazi na protest „Stop krvavim košuljama“?

Ostavite komentar


      1. Evo ja nisam bot, ali ne mislim da će biti više od 200 ljudi na protestu. Hladno je kažu u Srbiji ovih dana. U toj truloj državi sve je u režiji umobolnika na vlasti jer ima medije u rukama. Ova mafijaška družina koja je zarobila državu se ne ruši sa vlasti šetnjom po ulicama, već svenarodnim bojkotom, štrajkom, blokiranjem medija i puteva, ne odlaskom na radna mesta, ne plaćanjem dažbina državnim ustanovama…

        1. neodlazak se pise spojeno, isto kao i neplacanje. Odvojeno se pise samo u slucaju glagola, tj. ne otici i ne placati.

        2. Не слажем се са ставовима ово троје говорника. Није ми блиска њихова грађанштина, али ћу доћи. А биће нас много више од тих 200. Издржите још пар сати.

    1. Pa šta, prvi put 200, sledeći put 400, zatim 800, pa 1600 i td. dok vas ne smenimo i prizovemo k’ poznaniju prava!

  1. Verovatno malobrojna grupa nasilnika koja se solidariše sa još naslinijom opozicijom.

    1. Malo je kasno u 18 h za nas koji nismo iz BGD. Ja cu sigurno doci ali znam neke koji su odustali zbog kasnijeg pocetka.

  2. Мени ови ботови нису јасни. Као, наводно, по наређењу интернет тима у року од 15 минута од објављивања чланка напишу коментаре. Ти коментари буду такви да се сваком читаоцу који није поверовао у Вучићу да никако не сме читати „Данас“ СНС још више згади. Односно, чак и ако су претходно били неодлучни, да сада сигурно заокруже листић неке од странака праве, а не лажне опозиције, и још убеђују фамилију и пријатеље да учине исто.

  3. PSG je borbu protiv političkog nasilja započeo na KZN danom kada je ubijen Oliver Ivanovic. Toga dana je učinjeno nezapamćeno politicko nasilje protiv koga
    Se Pokret zajedno sa članovima koalicije GB 381 bori već mesecima na Andrićevom vencu, pred vratima onoga koji je odgovoran za sve oblike političkog nasilja u Srbiji.
    GB381 osudjuje sve oblike nasilja i politici, ali u ne ucestvuje u performansu Saveza za Srbiju- stop krvavim košuljama.

  4. Svako ko se bori za vlast nastupa fakticki kao politicka stranka ili koalicija, ma koliko se trudio da to lazno predstavi pod nazivima kao sto su politicki pokret, nevladina organizacija, nrpoliticki kup isl. jer , da nije tako, dozvolili bi se odgovori na SMS kojim se poziva na vajni nepoliticki skup.

  5. Gradjani Srbije, vidimo se u Subotu! Sluge ove okupacije neka i dalje setaju opanke Vucicu. Sloboda je SVE kada je nema! Svaka cena slobode je mala! Ako se plasimo ovakvih kukavica i moralnih deformiteta aktuelne vlasti, onda nismo ni dostojni slobode! Dodjite da shvate da Srbija ima i lepo lice!

    1. Sta Vas je se sprecavalo da se prodruzjte protestima na Andricevom vencu bas kod gazde mafije AV? Slobodni gradjani su tamo svakog petka., bez stida od svoje politicke organizacieje – PSG

      1. Paris Sent Germain niste hteli na protest kad smo imali 25% na predsednickim izborima. Tada je bio trenutak. Ali jbg, tada je Jankovic hteo da bude premijer.

  6. žao mi je što nisam tu. nisam se informisan dovoljno 🙂 voleo sam i mogao sam, al’ kasno je za mene

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.