Protest zbog dodele novca televiziji bliskoj SNS

*Voštinić (Lokalni front): Žele da ućare političke poene, nismo pozvani jer u nama vide konkurenciju *Mitrović (DS): Pozvali smo sve opozicionare, Lokalni front je dobrodošao na večerašnji protest
Opozicione stranke pozvale građane da se okupe večeras u Kraljevu

Ostavite komentar


  1. Vise opozicionih stranaka ali i pojedinaca su veceras u Kraljevu na protestu pokazali nezadovoljstvo ne samo zbog dodele srredstava favorizovanim medijima vec i zbog kriminala u gradu koji je povezan sa narkoticima porekla sa Kosova ali i iz Crne Gore. Deo kriminogenog miljea je iz Kosovske Mitrovivice, posle ubistva Olivera Ivanovica, presao u Kraljevo. Gradjani i politicki subjekti grada su nezadovoljni radom policije, neazurnoscu i selektivnim radom tuzilastva, ponasanjem gradonacelnika koji svojim prijateljima i njihovim udruzenjima daje novac. Pitanje zaposljavanja u Kraljevu je takodje problematicno. kancelarija za zaposljavanje je u gradskoj upravi a lideri SNSa imaju jedini uticaj na zaposljavanje. To su clanovi porodic4e funkcionera SNSa i njihove veze. Gradonacelnik se ponasa autisticno, ne prima gradjane, umislio je da je gradski fond njegovo privatno vlasnistvo. jednostabvnoi potpuni haos. Od opozicionih stranaka LOKALNI front ima polutajne veze sa gradskim funkcionerima SNSa i to postaje javna tajna…

    1. Vidim komentar Ljubise Jovasevica, nije pomenut u takstu pa je ipak morao da se javi. Sujeta je cudo.
      Medjutim, dobro je da se opozicija ujedinjuje, ali opozicija koja se predstavila ovim protestom nije opozicija. To je skup interesnih drustava, i izlizanih politicara.
      Ovde mislim i na „gospodina sujetu“, koji je u gradu poznat kako voli da slaze a u cilju politickih poena „na akciji“. Time se i sam hvalio.
      Elem, cinjenica jeste da je SNS podelila (ukrala) sredstva iz budzeta svojom rodbinskom logikom, ali je jos smesnije kada ih kritikuju „politicki vampiri“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.