Protić: Umesto da opozicija ne ponavlja naše greške, ponaša se kao da pojma nema

Ostavite komentar


  1. Gledajuci i slusajuci gospodina Protica zalim sto ovakav gospodin nije u politici ili nekoj stranci danas!Veliki intelektualac i gospodin…a gospodja koja je vodila interviju prekinula ga je 5 puta kada je hteo da poentira govoreci vrlo poucne i tacne stvari!

  2. Lepo covek objasnio: neka opozicija nadje 5 stvari oko kojih se svi slazu i svi u istu kolonu protiv vucica I borbi za tih 5 stvari. Keep it simple sto kazu Ameri ili jednostavno sto kazu Srbi.

  3. Saglasan sam sa dijagnozom stanja stvari, opoziciji kao da je stalo do vlasti a ne i do gradjana.

  4. Milane samo nemoj o idealima….
    Sutanovac, Vesic, Canak, zare korac i ideali, ma daj

  5. Opet analiza 5 oktobra kao kombinacijom uličnih protesta i pobede na izborima stiglo do trijumfa“. Bez pominjanja stranog faktora analiza nije potpuna i ne shvata se sadasnjost. Danas strani faktor podrzava Vucica , on saradjuje i garant je mira i njihovog poslovanja.

  6. Kolko vam je Trebalo godina da Priznate Greške Proticu
    Pa sad ucite Vaše Mališane da im se ne desi Isto

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.