Prvo protestno okupljanje građana i članova Skupštine slobodne Srbije (VIDEO)

Pod nazivom „Sloboda za sve!“

Ostavite komentar


    1. SVE SAMI UHLEBI , BIVŠI KOMUNISTI , ISTE PRIČE , SLOBODA TRA , BLA , BLA . AJDE GOSPODO SA DRŽAVNIM RADNIM ISKUSTVOM , SA ZAVIDNIM PENZIJAMA , IDITE U PARK I IGRAJTE SAH.

  1. A gde je Otpor?
    Gazde neće ovo da finansiraju pa ni oni neće da talasaju?

  2. Jel ovo opet neka laza-paralaza,laznih tragova,bla…bla…bla…Djilasovog SzS-a,tj.UOS-a i sl.udruga?

    1. Ova samozvana skupština je obična budalaština onih koji nemaju političkih i bilo kakvih drugih ideja.

  3. Da sami organizujemo Fer i postene Izbore , besmisleno je od rezima koji godinama namesta izbore , gde se koriste falcifikovane licne karte , kako to izgleda najbolje je pokazao Milosevic kada je ustvrdio da su svi etnicki Albanici glasali za njega 1992 , a tada su svi etnicki Albanci bojkotovali izbore . # SADASNJU Republiku treba proglasiti drzavom politicke mafije i ratnih profitera , gde su institucije nepopravljivo korumpirane ,od takve drzave besmisleno je bilo sta ocekivati , usmereni su na kriminalne aktivnosti i deluju kao Organizovana Grupa , gubitak vlasti za njih sve znaci zatvor i gubitak celokupnog kapitala otetog od naroda , zato se neustrucavaju za bilo koje kriminalne aktivnosti za opstanak na vlasti , celokupne institucije te drzave su zlocinacke orglanizacije koje ucestvuju u laziranju izbora svesno i planirano poptu Drzavne Izborne Komisije .# zato je neophodno osnivanje Narodne Republike Srbije i formiranje sopstvenih institucija , prvi korak je poziv gradjana da uzmu ucesce u upis u knjigu Drzavljana , to ce biti i najlaksi nacin da s eprebroje glasovi ,,Opozicije ,,

  4. Ovo je sjajno. U Srbiji je nemoguće konstituisati i izabrati organe Skupštine ni skoro četiri meseca od izbora a sama Skupština je jednopartijska. Zato izgleda mora na način na koji to čine ovi umni i časni ljudi. Treba to zdušno podržati. I na kraju pitanje kako se postaje poslanik ove slobodne Skupštine ako ne živiš u Beogradu i nisi u mogućnosti da izlaziš na protestne skupove. Treba raditi i promociju na ovo malo slobodnih medija koji su još ostali.

  5. Sve, sve, ali Guta da bude „generalni koordinator“?
    Debeli minus u startu. S takvima se ne pravi ništa bolje i drugačije od ovog što već imamo.

    1. Dojčilo, Dojčilo, prpa zar ne? Svi koji su bili prisutni su dobitnici, a oni koji komentarišu kao vi su gubitnici. Vrlo brzo. Prosto i jednostavno.

  6. U ovom tekstu iako ga nisam pročitala do kraja, ima mnogo neistina!!!. Prvo ja sam slobodan građanin, a nisam član ni jedne stranke, niti ikada bila i niko me ne prisiljava i preti!!. Što se tiče pravosuđa, za vreme demokrata imali smo sudski proces sa Opštinom zbog korupcije, a sudija je rekao da ne može ništa, jer je politička stvar u pitanju!!. Što se tiče lažnih diploma bilo ih je i za vreme demokrata i Dinkića i zapošljavali su se u važnim državnim institucijama!!!. Sada su okupljanja samo za golu vlast, ali to se radi na izborima, a ne na ulici!!!!.

    1. Ne čitate tekst, ali ima mnogo neistina, Da, to je odlika onih koji su uz vlast. Ništa ih ne interesuje, ali su spremni za kritiku.

  7. Kad vidim da su SavO i BozO perjanice, sve mi je jasno. Ti su nam i komunizam uvodili pa evo dokle smo doterali.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.