Trifunović: Ovo društvo je duboko bolesno (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Dobili ste,šta ste tražili…..a sa Sergejem, ste zakucali zadnji ekser u kovčeg!!!

  2. Psg i Trifunović su odigrali ulogu u Vučićevom filmu,nisu bili ni negativci,nego statisti.

  3. Kad zagrizes mamac od 3% i pomislis da je to-To, desiti se ovo…… Ispadnes diletant….. E sad se pokloni ,,publici“ i cestitaj ,,Pobedniku“….. Svi koji ste izasli na crtu, slozili ste se sa uslovima i nema sad ljutnje…… Na ovim Izborima je polog bio mnogo veci od 3% cenzusa, a ispali ste magarci……

    1. Pametan covek uci na svojim greskama.Sergej ocigledno nista nije shvatio.Taj jezik kojim on govori je ne samo iritantan,vec i uvredljiv.,,Bolesno drustvo koje ce on da izleci.,,To moze da izgovori samo neko ,ko zivi u sopstvenom svetu izolovanom,od realnosti.Prvo neka poradi na svom mentalnom zdravlju,a onda ,,leci,,milione Srba koji su dobro razmislili kome ce da daju glas.

  4. I? Neko ti kriv sto si izasao na izbore? Koliko si dobio od Vucuca, pola miliona?

    1. Bolje biti malo bolestan. Nego malo glup.
      Nego jel Vesna Pesic tvitnula nesto..na sabajle

    1. Turajlicka je dobila SVE sto je tražila. Podigli izlaznost, sad može lepo za 7 dana Vučic da prizna Kosovo u Vašingtonu i ona se nada da će ze evropska vrata otvoriti Ali prešla se. Ovo što AV i Taci rade je prst u oko evropi. Dobro došli u SNS do veka, jos nalo do evrope za 100 godina. Bit o je da je on rekao da je “za evropu”.

      1. A kako vam nije jasno da Evropa nas nece i sve da priznamo Kosovo. Sto se mene tice, iako ne volim biti niciji clan, samo simpatizer, Vucic moze biti dozivotni vodja, jer se nije niti ce biti jos neko tako posvecen, radan, ozbiljan, odgovoran, pametan, neko ko zaista voli svoju zemlju, ko je izgradio, obnovio, a nije lopov. Uostalom kad se stavi na papir sve uradjeno, posten i realan covek ne moze da mu ospori vidljive rezultate. Jedino ako mrznja zaslepi, ako nece da vidi, onda vam nema pomoci.

        1. Bravo gospodjo, mora da se isplati radno mesto. Samo, ono sto vi ne mozete da razumete, je da vi ovom vasom jeftinom prodajom unistavate buducnost svojoj deci, a i vasi unuci ce imati sanse da osete posledice ove vlasti. Siguran sam da ste podrzavali i Tita i Milosevica posle njega, i samo znajte da ste sada glasanjem za av zbog kore hleba obezbedili da Srbija ostane tu gde jeste i narednih 30 godina, na dnu rupe, u mulju i izmetu. Mozda me ovo cak i raduje jer zivim i radim daleko od ove zemlje, negde gde sam postovan zbog strucnosti i odlicno placen, a vi cete ziveti kako ste glasali, jer opet, svako ima vlast kakvu zasluzuje. Pozdrav pametni Srbi, vidimo se nekad ako budete mogli da priustite letovanje van Srbije.

    2. Zar je bilo ko mogao da bude toliko infantilan pa da poveruje u Turajlićku i ovog čoveka sa ludačkim pogledom i nekontrolisanim ponašanjem? Nemojte donositi zaključke o ovom narodu na osnovu otpadnika, koji postoje u svakom narodu. Većina je normalna i sledi svoj zdravi razu. Ko će glasati za Turajlićku i ovog „Trifuna“?

  5. Sramno i nepotrebno izlazenje na izbore. Bojkot bi bio uspesan 100% da nisu izasli DJB i PSG. Tih 5% bi svelo izlaznost na 40%, da su i oni ostali dosledni bojkotu.

      1. Cuj prijatelju, izlaznost je oko 48%, da oni nisu izasli prostom matematikom bi bilo oko 43%. ako malo dalje gledas, kada bi nogi videli jedinstvo opozicije siguran sam da ne bi izaslo, pored tih 5,3% sto su imali zajedno, najmanje jos 3%, pa dodjes do tih 40%. A verujem da bi bila izlaznost i manja od 40%, da su bili dosledni. Normalno, prvi krivac je Sergej, doduse i Radule je brze bolje sacekao da udje u izbornu trku, valjda siguran da ce opet uci u parlament.

      2. U stvari imali su 4.4 zajedno, no, nevazno je sve to. Bilo bi mnogo, mnogo drugacije da nisu izlazili. Pre bi ovo sve puklo i pre bi imali drugacije, postenije izbore

    1. Hahaha opet hahaha, sve to kako malo Djokica zamislja. Srecom ne mozete pamet vezati, vide se rezultati na svakom koraku cele nase lepe Srbije. Ali mladi ste, kad sazrite, nadam se da cete pametnije rezonovati.

  6. Poštovani g-dine Trifunović, očigledno je da nije dovoljno imati samo scenaristu za politiku. Naime, scenarista piše scenario, tačnije uloge, a režiser je osoba koja na kraju odlučuje, da li je uloga dobro odigrana ili ne. Pored toga, predlažem Vam da pravite razliku između aplauza koji Vam daju aktivisti koji su primljeni u članstvo Pokreta slobodnih građana – PSG, pre nego ste januara 2019. izabrani za predsednika PSG, od aplauza koji Vam daju aktivisti koji su postali članovi PSG pošto ste Vi izabrani za predsednika PSG, a neke od njih ste i sami doveli u PSG.

  7. Cudite se da je stranka za obnovu ‘kraljevine Srbije’ dobila 2,8%, a Trifunoviceva partija samo 1,7%? E, pa vidite, oni prethodni su jasno izjavili sta hoce. Ostale partije, kako one sto bojkotuju, tako i ove koje su se hrabro usudile da izadju na izbore su govorile samo sta NECE, nisu narodu jasno kazali sta hoce. Da ste rekli da hocete, na primer, sladoled od jagoda, dobili biste vise glasova.

  8. Sada Sergej može da se igra sa Slobodankom Turajlić i Vesnom Pešić, zagovornicama belih listića 2012 godine. Sada su te dve žene 2020 godine opet pomogle Vučiću u razbijanju opozicije i da bojkot ne uspe. Zato Sergej kako ti kažeš igraj se sam sa njih dve najbolje Vučićeve sledbenice.

  9. Vucic obeca da ce u skupstinu i oni koji su ispod praga. Verovatno je mislio na nacionalne manjine ali bi Trifunovic mogao da se snadje. Np. da kaze da je hrvat… Poslanicka plata nije za baciti a skupstinski restoran je pun djakonija po bagatelnim cenama….

  10. Da si covek od reci okrenuo bi se i zatvorio vrata,ovako gledacemo ove poludiletante koji ce da nad jos gaze.

  11. Dvorska luda prima apanazu za svoje glupiranje i neposteno je da se posle buni i zali zbog nekih tamo uslova koji su vladali na pozornici.

  12. Voleo bih da mi neko objasni…. „uniforma“ kandidata za poslanicka mesta u Perlamentu Srbije – holandski dres? Mozda nije los predlog da registruju manjisku partiju u Holandiji. Manjina ovde, manjina tamo… na isto mu dodje

  13. Naravno da je bolesno. Posebno je specificno po tome ko je sve otisao iz zemlje. Upravo ljudi koji su pokusavali nesto da menjaju i nije islo. I ja odoh – nema nikakve veze sa novcem, imam ga napretek. Odoh zbog opusaka kojih ima dve tone na kvadratni metar ulice, zbog toga sto nikako da napravimo kanalizaciju, zbog toga sto predsednik na TVu iznosi da li je Juric rekao ime pedofila ili ne, ugrozavajuci time neko dete. Odlazim jer ovo nije bezbedno mesto za moje dete – sto zato sto ce, kao sto vec je, se razbiti padom sa bicikla zbog rupcage u trotoaru, sto zato sto ce je neko u autobusu vatati za dupe, sto zato sto drzava nece da registruje pola modernih lekova…

  14. Obuces dres Holandske reprezentacije , i ocekujes da neko glasa za tebe , mozda da je obukao hrvatski ili bosanski dres , bolje bi prosao na izborima , sramota.

  15. Prodjoše izbori i ima šta da se tu pročita.

    Narod kaže:

    1. Izbrisani, realno zauvek, potrošeni političari i politike(Radikali DS, …), kao i loše ponude. To je sjajan rezultat.

    2. Izbor Šapića je takodje sjajan rezultat. To je poziv novim igračima da se spremaju i naprave kvalitetnu ponudu. Potom, uspeh sledi.
    Cirkuzantski nastupi ne prolaze. I ne treba da prolaze.

    3. SNS je izabran kao najmanje loš. To mora da im je jasno. To im je i opomena da će i oni biti izbrisani čim se pojave kvalitetni igrači.

    4. Bojkotaši neka nestanu sa scene. I oni su izbrisani, zajedno sa njihovim ideolozima iz Bgd „elite“, zauvek. Blef potezi više ne prolaze, da im je jasno.

    Srbija se bori.

  16. Neko ce stalno laprdati a neko stalno odgovorno, posveceno raditi.

  17. Ovaj propao glumac propao politicar alkohol droga nista drugo nije u pitanju

  18. Kada se izdaje iz kruga dvojke i kada se počne razgovarali sa narodom u srbiji koje su njihove brige i koja je njihova muka možda će i rezultat biti veći.

  19. Izgubio je i OPET nije razumeo ili sto je tacnije nece da razume i nema ljudski kapacitet da razume. On razume samo sebe i slicne. Hvala bogu nema ih mnogo. Narod je nepogresivo odabrao od onog sto je imao. Vucicu upozorenje, ovakvoj opoziciji unistenje. Na primer, siguran sam da bi Jovanovic iz Metle prosao da se nije zvao METLA. Niko nije imao program. Sapic je prosao na pristojan rad, i pristojno ponasanje. Ali bez pristojnog programa to je maksimum. Floskule i etiketiranje vise ne prolaze. Kraj.

  20. Jedino ko je ovde evidentno bolestan si ti.
    Kao drugo ono sta se ceka je da ti Trifunovicu odes u tri lepe…

Ostavite komentar


Politika

Izborni marketing ili vizionarska ideja za opstanak Starog kontinenta: Šta misle sagovorici Danasa o izjavi Emanuela Makrona da je Evropa smrtna? 10

Izborni marketing ili vizionarska ideja za opstanak Starog kontinenta: Šta misle sagovorici Danasa o izjavi Emanuela Makrona da je Evropa smrtna?

"Ističući da je Evropa smrtna, predsednik Republike Francuske Emanuel Makron je u svom govoru na Sorboni, izabrao da simbolički ukaže na bezbednosni problem koji ima Stari kontinent, ali i da da viziju Evrope koja dolazi posle Pax Americane, odnosno vremena koje bi moglo da nastupi, ukoliko SAD prebace težište vojne bezbednosti kontinenta na same Evropljane.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.