PSG: Žalba zbog ćutanja uprave

Ostavite komentar


  1. Po kom to osnovu Janković traži da mu nešto dostavi uprava grada Beograda.Ako mu nešto nije jasno neka se postavi odborničko pitanje u skupštini grada i tamo će dobiti dgovor.

    1. Po osnovu Zakona o dostupnosti informacija. A to sto moze da pita u Skupstini grada neko od odbornika ne predstavlja obavezu ni njega ni bilo kog drugog gradjanina.

  2. Prvo se postavlja pitanje da li on ima pravo na dostupnost tih informacija…

    1. Postavlja se pitanje sta vlast krije ako odmah nije dostavila informacije, a ne da li bilo ko ima pravo da ih pita kako upravljaju imovinom grada odnosno svih nas i kako trose sredstva ako ih ima od prihoda imovine. Drugo pitanje je da li ima povlascenih ili smo svi ravnopravni.

  3. Mozda bi mu odgovorili kad bi imao jaci megafon, strasno sta ovaj covek radi sa samim sobom, po kom osnovu trazi

  4. PSG se samo žali i buni, i traži samo neke sitnice kako bi se tužakali. To pokazuje njihovu nemoć i slabost.

  5. I ON i svako drugi IMA pravo da trazi ono sto ga interesuje. JA IMAM PRAVO TO da trazim! Ja sam poreski obveznik i ZELIM SVE da znam. Upamtite botovi.

  6. Sta ce sledece gospodin Jankovic da smisli,verujem da veliki broj nas jedva ceka to da cuje i da se zabavi na njegov racun,kada vec nije u stanju da pokaze nikakav ozbiljan politicki rad?

  7. Kakva crna žalba…vi ste najmanje pozvani da bilo pozivate da se čini, pogotovo rad organa državne uprave.

  8. Janković je našao da traži te podatke? Kao boji se da nešto nije kako treba pa hoće da zaštiti gradsku kasu. Baš jadno

  9. Hte bih i ja da znam isto to sto PSG pita. Tskve informacije moraju biti lako dostupne a ne kso sada e necu da ti jazem jer se ti i ja ne volimo. A ovamo nekobtrpa milione u dzep. I to nije PSG. Sjmo sve da se objavi inace cete nakon smene biti kaznjeni i za sakrivanje trsgova kradje.

Ostavite komentar


Politika

Petković tvrdi nije bilo dinara, a Kosovska policija: Skoro 75 miliona dinara, 1.6 miliona evra… 10

Petković tvrdi nije bilo dinara, a Kosovska policija: Skoro 75 miliona dinara, 1.6 miliona evra…

Oko 1.6 miliona evra, oko 74 miliona i 700 hiljada dinara, oko 19 hiljada i 500 franaka, oko 13 hiljada američkih dolara uz 40 australijskih dolara i dokumentaciju – zaplenjeno je u sinhronoj akciji Kosovske policije i kosovske poreske službe danas na severu Kosova. Istovremeno zatvoreno je 5 filijala Poštanske štedionice i Uprava za trezor Ministarstva Republike Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.