Putin rekao Tačiju da će podržati sporazum sa Srbijom

Ostavite komentar


  1. Pitanje je da li su uošte i razgovarali,a ako i jesu to što mu je navodno rekao nije ništa novo,obična fraza,ništa novo!

  2. Pitanje je koliko je Tači razumeo šta mu je Putin kazao. Putin će podržati sporazum, ali ne i ucene, pretnje iznuđivanje sporazuma, provokacije od strane Kosovskih lidera.

  3. Ово му је можда и највећи политички успех руковавши се са председником Русије,претпостављам да Путину није било ни мало пријатно кад је схватио да ким се рукује а то се да видети и на сликама.

    1. Takodje i za g-din Thaci-ja, koji je sa predsednikom Putin-om imao prijateljski razgovor.

  4. Kakva su vremena došla da Tači ima više slika iz Pariza sa Putinom nego sa svima iz EU i Amerike.

    1. kosovo je priznato s preko 116 drzava svera. nije cudo da i putin prizna kosovo. rusi i albanci u istori uvek su bili prijatelji.

      1. Osim u vreme Skenderbega (najbolji film o Skenderbegu je 1953.god. snimio ruski režiser Sergej Jutkevič) i Staljina Rusi i Albanci su se gledali samo preko nišana.

        1. Ma jok! Rusi odaju priznanje Hašimu Tačiju zvanom Zmija, jer je „prešo Albaniju“ i ušao na Kosovo. Drugim riječima Hašim T. je „nosilac albanske spomenice“. Ako ovo objavite onda Panović stvarno nije glavni i odgovorni urednik Danasa.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.