Putin u poseti Srbiji: Hvala na prijateljstvu. Spasiba za družbu (UŽIVO)

Predsednik Rusije u četvrtoj zvaničnoj poseti Beogradu

Ostavite komentar


  1. Guranje kao na inauguraciji, nego, ako niste zapazili, prošli su novogodišnji praznici tako da sam prestao sa štrajkom zbog gušenja sloboda medija u Srbiji!

    1. Gušenje medija je konstantna medijska (i politička) diktatura i cenzura koju sprovodi Vučić. Zato o Kosovu Putin citira samo tumačenja Vučića. . Svaka čast Putinu i ruskom bratskom narodu. Po pitanju KiM ništa novo. Podržava se rešenje po R-1244, odnosno po Vučićevom političkom tumačenju o KiM, ali ni reči konkretno da se kaže o Briselskom sporazumu, šta je predmet razgovora (odredjivanje STATUSA Kosova), kakav je status tzv. ZSO – po zakonima i
      ustavu koje države upravljaju srpske opštine? Kakva je pravosnažnost R-1244 kada je na snagu Briselski sporazum Vučića i Tačija t.j. Srbije i Kosova u finalizaciji pred svršen čin: Kosovo dobilo sve atribute albanske muslimanske države? Traži se KOMPROMIS za normalizaciju za ulazak Kosova u UN čime se odbacuje R-1244. Šta će tada da kaže Vučić Putinu?

  2. Uoci dolaska Putina u Beogradu je zavladalo opsadno stanje, kao da se ocekuje neka invazija, a ne dolazak prijatelja iz prijateljske zemlje!

    1. @ Mica Pavlovic
      Za Vas i za ovog Vašeg prijatelja, Nijazi Kuqi-ja, dnevnice i sendviče deli Tirana preko svoje filijale u Prištini. Prema tome, hitno, ujutru u Prištinu da se sendviči ne ohlade. Prigrlite Kuqi-ja, zaradili ste.

  3. Sramota za Danas da na naslovnoj strani tek u dnu obavesti svoje citaoce da dolazim Putin.

      1. Bolje i to nego da se opljackane penzije trose na vase dnevnice,sendvice i autobuse.

    1. Izgleda da u redakciji ne boluju od kompleksa ličnosti. Ili nisu pod kontrolom SNS-a? Inače bi naslovna strana bila prepuna zajedničkih slika Putina i budućeg nosioca ordena Aleksandra Nevskog.

    2. Sramota je da sinoć izađe 100.000 ljudi u šetnju povodom godišnjice od ubistva O.Ivanovića, a režimski mediji ne napišu ni red o ovom skupu.
      Sramota je da svake subote gradom prođe povorka od nekoliko desetina hiljada ljudi, a Informer, Srpski telegraf, Alo, Kurir, tv Pink i Hepi ne smeju da posvete ovoj šetnji ni jedan sekund ili red.
      Sramota je da se učesnici ove povorke nazivaju pogrdnim imenima, a u njoj su bili sinovi, brat i sestra Olivera Ivanovića.
      Sramota je da samo udovica dobija medijski prostor, a reč brata i sestre ne možete nigde da čujete.
      Sramota je da se stotine autobusa, dnevnice i neradni dani u firmama svih onih koji su „dobrovoljno“ došli da pozdrave Putina finasiraju iz džepa nas poreskih obveznika.

      1. Malo nas je, u odnosu na njihovu umišljenu brojnost! „Devedesete“ se moraju okončati 2019-e. Lustracija: krivična odgovornost, zabrana svih dosadašnjih partija!!!

    3. Sramota je ovo besramno, ulizivacko metanisanje pred diktatorom. Ko zeli da zivi u Rusiji neka izvoli. Nismo svi pamet izgubili. Dok mladi beze glavom obzira na Zapad, nasi rusofili placu za korupcijom I muljanjem Svaka vam cast na patriotizmu. Imacete praznu Srbiju, ali zato Rusku koloniju.

    4. Trebalo je da stave golu Karleušu i Putina na naslovnu kao vaš omiljeni Informer !?

  4. Pravo šibicarenje. Ispod koje kutije je kuglica? U kom avionu je dragi gost?

  5. Хвала господу Саваоту,
    Ево почетак године на Сабор 70 Светих апостола пријехал таваришћ Влади́мир Влади́мирович Пу́тин, и велики Император огласи Народу и Серпском и Свету да почиње бројање новог времена у обнови Серпско- Руског братства и пријатељства. Свет је коначно подељен на цивилизацијске, културолошке, верске свере, како је то и најприродније. Свако свом јату и свако својој браћи. То је по милости Божијој а не по грешном човечијем закону.
    Толико од Брата,

      1. @Danilović P.
        I tebi Bratko i tebi !!!
        Ovo je veljiki denj za sve njas .

        1. Znas li ti onu pricu kad u vreme SFRJ na granicama Bugarske i Jugoslavije stoje mali Bugarin i mali Jugosloven.
          Mali Jugosloven jede kiflu i Bugarin ga pita:
          „Bratko odakle ti kifla?“
          Jugosloven odgovara:
          „Pa imam bratko.“
          A Bugarin:
          „E ja imam Ruse!“
          Jugosloven:
          „Pa mogu i ja da imam Ruse, ali onda nema kiflu.“

  6. Praviti rijaliti cirkus svuda i na svakom mestu gde se ukaze zgodna prilika za afirmacijom tragicno pogubne politike jednog totalistickog i autokratnog rezima i njegovog glavesine ,,oca nacije,, bez srama i obraza ide toliko daleko da cak ni Putin nije mogao biti postedjen jednog takvog za zdrav razum nakaradnog i ponizavajuceg dekora !

  7. Sta je ovo „Putine idi kuci“ na
    severu Kosova „Mi smo braca“
    A staje sa ostalim Srpskim
    narodom na jugu, i sa
    Metohijom, kakvo je to odvajamje
    Kosmet je u celini sa Srbijom.

  8. Видимо овде луде и збуњене.
    Србија моја рођена, нема везе са тим хуљама.
    Аустроугари трују.
    Живела Русија.
    И шта вас брига коме ја кличем? Свакако не вучићу, ни Ђиласу, ни Поздерцу.
    Кличем поносно ЖИВЕЛА КРАЉЕВИНА СРБИЈА!!!
    Са Шумадијом у срцу.

  9. U mojoj opstini mir i tisina.Kazu neki „otisli kolonisti i didjosi da docekaju Putina.“Zahvaljujuci rusima i komunizmu oni su dosli u Begrad i Vojvodinu.

  10. Putinov kaput kraci od AV-ovog sakoa, a ovaj prvonabrojani karakter koji je po stasu polovina od coveka se velica kao nekakav semi-god(polubog)..

  11. Sledeci put kad nas poseti generalni sekretar Nato pakta nacelu kolone neka bude transparent jedan od 2000 poginulih.A, nije losa ideja.To bi dovelo Natovce do nevidjenog ushicenja.

  12. „Pozivaju se spontano potovareni i dovezeni učesnici mitinga da pri izlasku iz autobusa drže jedni drugima krajeve kaputa da se ne pogube, da se ne penju dole i silaze gore pokretnim stepenicama, i da se po pristizanju na mesto dočeka ne izuvaju. Dobijenih 5 l.mleka ne lokati odmah, da ne stisne ‘potreba’. Obećano sledovanje čekati u redu, i strogo izbegavati sumnjivo buljenje u izloge sa patikama – ne brkati sa redosledom akcija za srce Srbije.“

  13. U Vojvodini natpisi „Putine, idi kući“, na severu Kosova „Mi smo braća“Nek se vidi koji,,srbi,,prizivaju 1999 godinu.Zalosna je tolika heterogenost u najbrojnijem narodu na ovim prostorima.Prizivanje nesrece ,jednog dela srba,nece doneti nista lepo nikome,pa ni susedima.

  14. kao sto rekoh juce, nije putin mali da se upeca na menipulatorove zamke. kladim se da je vucicu ostao u dzepu neprocitan govor

  15. Iz navece firme iz Ivanjice je organizovan prevoz,
    Dnevnice u firmi placene, sendvic, sokovi i naravno „pamti se „

  16. Ја сам мислио да је путин нормалан! Само, овим чином, када се „нашем“ гаргамелу љуљају темељи, он се нашао да дође и да му дигне срозани рејтинг!? Да ли дувају у исту тикви или је нешто друго, ја, као необавештен и са маргине догађаја, не знам. Сам чин доласка ми буди такве сумње. Посебно, на силу скупљени „обожаваоци“ лика и дела путина. Г-дина Владимире, могли сте да будете дочекани као највећи ЧОВЕК, овако, путине огадио си си и онима који те цене. Мало слово намерно!

    1. Ma zar ne vidis da se i njemu zgadio Vucic i sva ta seljoberska scenografija. Ispalio ih je na govoru ispred hrama a nije ostao ni da prespava u BG iako je to bilo predvidjeno protokolom. A i onaj oreden mu vise dodje kao svilen gajtan. Naravno sve ce to vodja polupismenoj i krezuboj Srbiji prikazati kao veliku pobedu iako je doziveo veliki fijasko.

  17. Srbija je pokazala danas u šta veruje. Veruje u pravoslavlje, veruje u srpsko-rusko prijateljstvo, spoljnu politiku svog predsednika i u veliku podršku ruskog.

    1. Danas je 25 posto Srbije glasača SNS i sendvicara dokazalo da su sposobni da potroše milione poharacene od siromašnih Penzosa na SNS bahanalije a da ne daju ni paru ni pijeteta za visedecenijsku borbu istinskog srpskog demokrate ubijenog nasred kosova od zasticenih
      sunarodnika kradljivacaa drzavne i privatne svojine.

  18. За разлику од других, мислим да је ова посета била отрежњујућа за српски народ: В.В. Путин није имао храбрости да се обрати свим оним људима испред храма Светог Саве, који су га чекали ко зна колико сати. Ти људи, макар били и сендвичари, дошли су само из једног разлога, а то је да им В.В.П. улије мало наде, после свих патњи и понижења, жртава и страдалништва у ових 28 година. Међутим, В.В.П. је аутистично изрекао само „хвала на пријатељству“. Порука је јасна: браћо Срби и сестре Српкиње, нема нама помоћи од „браће“ са истока, у се и у своје кљусе.

  19. Pritiskom na povlačenje uvedenih taksi Amerika je podigla nivo poverenja medju srpskim stanovništvom na Balkanu. Dolazak Putina, ničim izazvan, je potvrdio naklonost Rusije ka Srbiji. Tek ćemo videti za kakvo “obavezujuće rešenje” je sve ovo uvertira. Bojao se, ili ne, ovo je politika “no way back”.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.