Rada Trajković: Ćerku su mi opet zadržali na aerodromu 1foto FoNet Aleksandar Levajković

Rada Trajković, savetnica ministra za zajednice i povratak u Vladi Kosova, objavila je na Tviteru da je njena ćerka ponovo zadržana na beogradskom aerodromu, ali da je nakon urgencije uspela da ode za London.

Podsetimo, Rada Trajković je bez zvaničnog objašnjenja zadržana na administrativnom prelazu  15. decembra u odlasku na Kosovu gde se susrela sa američkim ambasadorom u Prištini Džefrijem Hovenijerom, da bi se u povratku to zadržavanje produžilo na skoro 24 četvoročasovno.

Ova poseta došla je ubrzo pošto je ministar za zajednice i povratak u kosovskoj vladi postao Nenad Rašić, nakon izlaska Srpske liste, bliske SNS-u, iz prištinskih institucija.

Traković je potom prebačena sanitetom u bolnicu u Prokuplje, a o tome se zvanično nije oglasio nijedan državni organ u Beogradu.

Ona je sve vreme preko Tvitera obaveštavala javnost o svom zdrastvenom stanju i situaciji sa zadržavanjem.

Priča se međutim nastavila, navodom o tome da joj je i ćerka nekih par sati zadržana na beogradskom aerodromu pri dolasku u Srbiju, a još više time što je vanparlamentarna Srpska radikalna stranka Vojislava Šešelja objavila na Jutjub kanalu, tekst o tome šta rade i gde je zaposleno troje odrasle dece Rade Trajković.

Devedesetih je Rada Trajković bila u Šešeljevoj stranci, kao i sadašnji predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari