Rada Trajković: Džaba grade međunarodne saobraćajnice ako putnici “nepodobne” nacionalnost neće smeti da ih koriste 1Foto: FoNet/ Milica Vučković

Političarka sa Kosova Rada Trajković komentarisala je incident koji se noćas dogodio na auto-putu Beograd -Niš i svečano otvaranje dela puta Niš-Merdare na kojem je glavni akter bio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Ona je na svom Tviter nalogu napisala da se džabe otvaraju putevi ako inostrani putnici neće smeti da ga koriste.

„Džaba grade puteve i međunarodne saobraćajnice ako inostrani putnici “nepodobne” nacionalnost neće smeti da ih koriste od straha od ovakvih incidenata. Uzaludna investicija. Nešto je drugo trulo u ovoj zemlji. I zato #SrbijaProtivNasilja“, napisala je ona.

Podsetimo,U noći između četvrtka i petka došlo je do incidenta na auto-putu Beograd – Niš, kada je vozilo presrelo autobus. Iz vozila je izašlo nekoliko lica i polupalo stakla na autobusu, potvrđeno je Danasu iz MUP-a.

Kako su istakli, policija radi na utvrđivanju okolnosti, a počinioci su i dalje nepoznati.

Više medija pisalo je da je u pitanju navijački obračun, te da su se u autobusu nalazili navijači FK Rijeka iz Hrvatske. Ipak, iz MUP-a nisu mogli da potvrde ove navode.

Vučić je deonicu od 5,5 kilometara Niš-Merdare otvorio pre dva dana uz prisustvo Emanuela Žiofrea, šefa delegacije EU u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari