Rada Trajković: Kurti je želeo da bude Zelenski a bojim se krenuo je putem Alijeva

Ostavite komentar


  1. Gospođa se sada nama u Srbiji žali da radi za nenormalnu osobu, kao da ju je neko odavde terao da juri karijeru tamo… Pa kasno je sad gospođo, ovde niko suzu neće pustiti za vama.

  2. Nadam se da je ova žena u pravu i da će Kurti po azerbejdžanskom scenariju uspešno rešiti probleme sa agresivnom separatističkim srpskom manjinom. Bez toga nema uspešnog Kosova.

  3. Rada Trajković mjesa se u rad organa. Hapsenja su uobicajena aktivnost kad se neko osumjici za krivicno delo…organi unutrasnjeg poslova hapse svi potencialni kriminalce, Kriminalce ne moze da se postede gonjenja zbog nacionalne, vjerske ili druge pripadnosti…

  4. Administracija kosovske vlade Aljbina Kurtija treba da objavi koliko i koje osumnjičene hapsi na teritoriji koju kontrolišu. Ako su to pretežno Srbi, nešto ne štima. Takođe, koliko je Srba uhapšeno na severu Kosova i koja je stopa kriminaliteta. Ove igre oko pojedinačnih hapšenja su bespredmetna, i samo su prilika ekstremistima sa obe strane, da preko nedužnih ljudi vrše pritisak na njih. Mogli bi i međunarodni patroni reći o čemu se radi, a ne da ćute i puštaju medijsku eskalaciju, koja je uvertira za nasilje.

  5. Eto 21. septembra 2023. u 13.36
    Nadam se da je ova žena u pravu i da će Kurti po azerbejdžanskom scenariju uspešno rešiti probleme sa agresivnom separatističkim srpskom manjinom. Bez toga nema uspešnog Kosova.

    Po azerbejdžanskom scenariju, Srbija je Azerbejdžan a ti si pobunjeni separatistički agresivni Jermenin. Kako je Alijev integrisao Jermene, tako će i Srbija tebe.

    Eto. Pa ili poštuj zakone svoje države, ili spremaj kožu na šiljak.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.