Rade Basta: Formirao sam pokret Evropski put (PEP) i izlazim na sve predstojeće izbore

Ostavite komentar


  1. MA DAJ/KO VERUJE BIVSEM TELOHRANITELJU IZ PALMINE STRANKE.VUCICEV TROJANSKI KONJ

  2. Samo si ti jos falio,kakav bre pokret da formira,cujte zalaze se za zapadne vrednosti uuuuu nemoj molim te sada se upravo pokazuju na delu zapadne vrednosti!!!

  3. Igranka me podseca na Seselja i Slobu…budi protiv mene,ali kada zagusti mi smo braca

  4. Iz bunga bunga zurki pravac u Evropu. Da li ste ozbiljni? Ako se ovaj odrekao Palme isto je kao sto se Vucic odrekao Seselja. Ima li neko nov, cist, pametan? Ovaj je u vlasti 11 godina i sad se setio…

  5. Jel ovo napokon čovek koga Srbija čeka već više od 30 godina. Bravo i treba da uđe Srbija tamo gde pripada…

  6. Svaka čast.Posle srednjovekovnih pokreta i stranaka, Dveri. Zavetnici, narodnjaci, Obraz, Narodne patrole, Levijatan, Naši i sličnih, te potpunog potonuća nekada avangardne Demokratske stranke u glib nacionalizma i rusofilstva, napokon jedna politička organizacija proevropske orijentacije.

  7. Vucicev trojanski konj, sve je to dogovoreno, da kao Basta izigrava pristalicu sankcija i protesta. Nece dobiti vise od 2%

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.