Rade Basta: Formirao sam pokret Evropski put (PEP) i izlazim na sve predstojeće izbore 1foto (BETAPHOTO/Ministarstvo privrede/Zoran Vujasinović)

Danas sam registrovao pokret Evropski put (PEP) koji će uskoro prerasti u stranku i izaći će na izbore na svim nivoima, saopštio je ministar privrede Rade Basta.

Kako navodi, Srbija zbog svog položaja i vrednosti koje baštini pripada zapadnom svetu. Zato je prirodno mesto Srbije članstvo u Evropskoj uniji.

„Pokret Evropski put zalaže se za ubrzanje pridruživanja Srbije EU i sprovođenje neophodnih reformi. Prioritet je očuvanje mira i stabilnosti, unapređivanje demokratije, poštovanje ljudskih i manjinskih prava i uvažavanje dostojanstva i jednakosti“, napisao je Basta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rade Basta (@rade.basta)

Dodao je i da je od velikog značaja je nastavak razvoja Srbije kako bismo svim građankama i građanima naše države obezbedili što bolje uslove za život, kao i da je budućnost Srbije u Evropskoj uniji.

„Zato ću u narednom periodu izaći na sve izbore koji budu raspisani. Jer nema nazad! Srbija pobeđuje! Živela Srbija“, zaključio je ministar privrede.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari