Radeta: Doživotna presuda Karadžiću još jedan dokaz da je reč o antisrpskom sudu

Ostavite komentar


  1. Naprotiv ne postoji kolektivna odgovrnost uvek je individalna! Haški sud UN je bio pokušaj velikih sila (SAD, Rusija, Kina,…) da stve do znanja vođama manjih država da se u svom vladanju ne koriste etničkim i političkim čiskama (masovnim i tsl), jer odgovornost je individualna. Sud je trebalo da sudi kome? PolPotu, Slobi i jednom lideru Afrike. U tu je početak a i kraj priče. Kasnije su Rusija i Kina počele da sabotiraju… sud se gasi!
    Vi se pravite da ne znate gde je bio problem u YU. Veliki svet je priznavao YU po ustavu iz 1974. Sloba i & su hteli da sruše ustav iz 1974 NASILNIM PUTEM. Prvorazredna greška. YU je kao konfederacija mogla da preživi i od 1990 bi bila članica EU. A ti si svoje političke ciljeve mogao da ostvaruješ u toj državi političkim (dopustivim) sredstvima….Srbija je mogla da razvije super privredu i svi bi hteli iz YU da budu u dilu s njom (nešto pout Nemačke u EU). Propuštene prilike.

  2. Radeta, ne bljuj. ono što je antiradikalsko nikako nije antisrpsko. Radikalština (sa svojom esenesovskom sekcijom) je najgadnija antisrpska pojava u istoriji srpstva. Opstanak srpstva je obrnuto proporcionalan sa opstankom radikalštine.

  3. Da li ima većih antisrba od vas komuno-radikalskih prevaranata? Uspeli ste za nepunih 30 godina postojanja da ostvarite vlažne snove naših komšija na prostorima bivše SeFeReJot tako da su srbi morali da masovno napuste vekovna ognjišta i istorijske prostore i njima ih prepuste zahvaljujući velikoj vlasnoj familiji koja vas je ispilila i koja ovde jaše svo vreme. Širili ste lažljivu propagandu imitirajući hrvate, muslimane i šiptare misleći da bez lobiranja u svetu možete nekoga ubediti u našu istinu a vaša usta su tako prljavo lažljiva da vam i srpski narod na kraju ništa nije više verovao ali beše kasno jer ste neprocenjivu štetu počinili guranjem našeg naroda iz rata u rat, uz činjenje zločina nad manjinskim stanovništvom i ostavljanjem na cedilu našeg naroda na kraju kad se određivala njihova konačna sudbina na tim prostorima. Ovo sada je zakucavanje istorijskih eksera u sanduk zvani povratak Srba na prostore gde su do 1990.godine bili većinski, u toj tamnici naroda zvanoj Jugoslavija, kako su je vaši politički preci zvali a oni su bili začetnici familije koja vas sve na gomili stvori i drži. Naravno kad kažem „vas“ mislim na vašu steonu krastavu žabu koju ta familija od polovine osamdesetih hrani, čuva i brine za njeno zdravlje jer da nje nema ko bi takvu štetu srpskom korpusu mogao bolje počiniti a vi bi bili obični pijani lažljivi ulični bukači koje plaćaju komunisti da se Srbi ne dosete odakle vetar duva. Ovako su vas sve zajedno unapredili u obične pijane lažljive skupštinske bukače koji su tu samo da čuvaju ulepšanu lažljivu sliku vaše odbegle dece koju je familija postavila na vlast 2012.godine.

  4. Ova bi morala da bude izbacena is svih drzavnih pravnih subjekata u Srbiji kako bi ta drzava dokazala da nije na strani takvih bezvrednih ljudi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.