Radikali traže smenu Brankice Janković zbog vređanja patrijarha SPC

Ostavite komentar


  1. Proklet da je dan kada te je Milošević pozvao da izigravaš opoziciju.

  2. Pazi molim te! Osuđeni ratni zlikovac stao u odbranu Patrijarha.Pa,koga si ti kukavče odbranio?Nikog!A, usput koliku platu ima tvoj sin u opštini.

  3. Podrška za Brankicu.Niko ne sme da je smeni u ovim novim okolnostima.

  4. Oooooo „dobvo jutro jezzeru“ !!! O’kle si ti iskočio !!! Pustio te tvoj bivši „mali od bureka“ da procvrkućeš ???

  5. Gospodine Šešelju smenite Porfirije i on ima veliku platu i dobija instrukcije vi to bolje znate, lako je smeniti ženu koja brani svoje dostojanstvo. Koliko ste vi para dobili od ovog naroda i to u kešu da niko ne vidi.

  6. @ Jp…Nisam fan lika i dela Voje Šešelja, ali ako ovo nije otvorena pretnja Šešelju onda ne znam šta je. Šta uopšte radi administrator ovih komentara ako mu je ovo prihvatljivo?

  7. Neznam ko radikale više smatra kao stranku ,oni su u rasulu nema više kud.Ostavite vi Brankicu da radi svoj posao jer ona to zna vrlo dobro.

  8. Svi koji pokusavaju da misle svojom glavom i rade svoj posao su nepodobni vlasti a mentor je tu da ukaze na to. Voja izgubio iz vida da je kao i kum Vuk srozao stranku na kombi,pa zeli da odlucuje.

  9. Ne bi trebalo da gospodja Jankoviç tako slepo insistira na uvodjenju svega sa zapada.Niti smo mi oni,niti su oni uvek u pravu.Valjda imamo svoju glavu da misli.Nasilno menjanje jezika ne samo da nije pametno,već je i smešno.Pustimo da vreme kaže svoje,a zabavimo se menjanjem suštine,a ne forme.

  10. Ispravka , ne dobija Brankica Jankovic platu iz budzeta, vec od svih gradjana Srbije , pa i onih koji smatraju da ona ima pravo da se ne slaze sa onim koji nipodastavaju polozaj polovine clanova naseg drustva, makar to bio i crkveni velikodostojnik .A o velikom radikalu sve je vec ispričano.

  11. Brankica Janković je jedna kulturna i obrazovana ŽENA, kakvih treba da bude više u Srbiji. A radikali… Mislim da patrijarh SPC treba njoj da se izvini, a ne obrnuto. Ali, Srbija je ovo zemlja.

  12. Nemoj više šešelj da brani Srbiju, što je više brani sve je manja i siromašnija. Nestani već jednom.

  13. Nego sta nego da ce dati ostavku i ZABRANITI JOJ RAD NA SVIM DRZ/JAVNIM POSLOVIMA!…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.