Radomir Lazović: Mi nismo za bojkot, već da se problemi reše, pozivamo na kompromis

Ostavite komentar


  1. I sad sta? Idemo na izbore iako znamo da su uslovi isti ili cak i gori od decembarskih? Pristajete opet na sisanje pod prividom da ste nesto uspeli. Pa niste. Ko se zadovoljava mrvicama nije bolje ni zasluzio.

  2. Radomire ima istine u tome što zboriš!! Ali je pitanje, da li za mesec i po dana može da se sve uradi na taj način da izbori budu održani, bar pod podnošljivim uslovima!! I da se isorave sva ona predubeđenja kod građana, koja su nametnuta dugotrajnim ispiranjem mozgova!! Da ljudi ne glasaju na osnovu svesnih i sistemskih laži..e pa da vidimo..

  3. Glatko će da vas dobiju (pokradu opet) sada, i još će da mašu papirima kako ste pristali. Nema nama pomoći.

  4. Vlast postiže svoj cilj – da podeli opoziciju (pravu) …
    NEDAJTE SE, BRE !!!

  5. Koji izbori su bili za 4 godine do sada?
    Trazeno je da svi izbori budu na jesen pod uslivom da se ispune i drugi osnovni zahteva. Posto nema nista od trazenig , slede novi izbori dogodine.Do 2.juna sve ostaje po starom, pa ko voli nek izvoli da mu se AV jos hednom isceu u lice!

  6. Vlast je sve vreme čekala da se dogodi nejedinstven nastup koalicije SNP! Imajte malo strpljenja i poštujte koalicioni sporazum!

  7. Ne mojte se igrati, borite se za izborene uslove a ne za datum izbora. Bojkot do ispunjenja uslova.

  8. Treba dobro odmeriti poslednju ponudu i prisiliti vlast da ispoštuje minimum uslove u vezi spiska i medija i izaći 2 juna, ali bukvalno od večeras tražiti otvaranje RTSa za sva mišljenja svih parlamentarnih i vanparlamentarnih partija, CRTE, Birodija Transparentnosti i svih ostalih NVO koje bi objasnile sve nejasnoće glasačima. Birački spisak takodje kontrolistati i to je dovoljno da dobijemo BEograd. Ovo govorim kao glasač i nemam veze sa strankama i samo podržavam Proglas koji treba opet da se izjasni nakon 2 nedelje od primene preporuka. 45 dana ima do izbora. Dovoljno

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.