Radonjić o Nemanji i metrou: Ovi projekti su presek zemlje u kojoj živimo

Profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu za Danas

Ostavite komentar


  1. Prosto neverovatno dokle smo dosli. Jadna moja nekad
    perspektivna i u svetu poznata zemlja

    1. Kada inteligentan i pametan covek da odgovore i objasnjenja na neke iz poslednjih slucajeva,javi se nada da jos nije sve izgubljeno za Srbiju. Pljackasi moraju znati da ce odgovarati i da je pravda spora ali dostizna.

    2. U kom je to svetu “Vasa zemlja”, bila poznata. Ako mislite na Srbiju, nikad nije bila ni narocito poznata, a ni narocito perspektivna. Ako mislite na Jugoslaviju, reci cu samo da svo vreme postojanja nije napravila nijedan globalno poznat brend. Toliko o perspektivnosti. Komunisticke bajke, vise niko ni u naslovu ne cita.

      1. Можда нисмо направили „бренд“ али смо извозили свуда по свету. Па чак и аутомобиле у Америку. На стрну то што нам је пасош био највреднији на црном тржишту, дупло скупљи од америчког, рецимо.

  2. Zašto ćuti Arhitektonski fakultet, Saobraćajni fakultet, Instituti,…,
    gde su ti silni profesori?!
    Miško Šuvaković?

  3. Ne znam koji predmet predaje profesor, ali vidim da dobro zna brojke koje se tiču siromašnih. Ipak, da bi imali pravi uvid, molim profesora da nam sve ove podatke da i za 2000, 2003. pa i za 2012. Tek tada možemo videti koja vlast je koliko i kako radila.

    1. Samo svrati do prgog izvrsitelja u komsiluku, i bice ti jasno da je tacna brojka o milion izvrsnih naloga koji imaju izvrsitelji nad osiromasenim gradjanima.
      Koliko zaposlenih je u duznickom ropstvu to se ne objavljuje nego „prosecna plata“ ali PIO fond je objavio da je ~30 hiljada penzionera u duznickom ropstvu, jer im se uzima polovina od minimalne penzije ~14 dinara (11 za poljoprivrednike) a preko 14 hilljada mininalne penzije izrsitelju uzimaju DVE TRECINE PENZIJE te sa ostatkom penzioner ne samo da ne moze da prezivi nego samo stvara nove dugove isto ka oi zaposleni za duznicko ropstvo do smrti

  4. Informativno. Ali, zar ‘Danas’ ne bi mogao da intervjuise osobe sa akademije, u vezi spomenika, odnosno saobracajni fakultet i urbaniste, po pitanju metroa, dakle, one, kojima su teme u ‘opisu radnog mesta’?

  5. Sta pricas covece!? Ko ce to iz Makisa ds putuje?Ili ce Karic pre nego sto bude gotov metro da izgradi,“elitno“naselje?!Nasa“elita“ se nece voziti metroom.Njen mentalitet se nece promeniti!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.